Follow @chemedya

7 Ekim 2009 Çarşamba

Aziz Yıldırım Antu ile Köprüleri Attı!


Antu maalesef son yıllarda Fenerbahçe taraftarının sesi olmaktan uzaklaşmıştı.
Provakatörlerin, muhaliflerin, rakip takım taraftarlarının kalesi durumuna düşmüştü. Kendilerini uyarmamıza rağmen pek ciddiye alındığımız söylenemez. Adminlerinin Tahir Kıran ile içli dışlı olduğu, her yenilgiden sonra yine adminler tarafından yönetim istifa topiklerinin açıldığı bir platformun Aziz Yıldırım tarafından iyi gözle bakılması imkansız.
Çünkü bizzat biliyorum ki orada olanlar Aziz Yıldırım'a bildiriliyor.

Yıllardır Fenerbahçe stadında verilen ve artık bir gelenek haline getirilen Antu taraftar ödülleri bu sene yapılamayacak. Başkan, ödüllerin stadda verilmesini engelledi. Antu ise bir bildiri yayınlayarak bu olayı kınadı.

Antu yöneticileri önce bir aynaya bakmalı ve Antu'yu bir derleyip toplamalı önce. Yoksa Fenerbahçe taraftarının kalesi olmaktan çıkıp Fenerbahçe muhaliflerinin kalesi olma yolunda ilerliyorlar uzun zamandır. Gerçek taraftarlar hızla uzaklaşıyor. Nitelik bir kenara atılmış niceliğin peşinden koşuluyor. Fenerbahçe'nin hayali şike dosyalarını sağa sola koşturarak yetiştirmeye çalışanlar kahraman yapılıyor, gerçek Fenerbahçeliler ise hain.

Hiç yorum yok: