Follow @chemedya

6 Ekim 2009 Salı

Bir Yıldız(!) Doğuyor (Hıncal Uluç Patentli)


Spor medyasında yeni bir yıldız(!) doğuyor. Yeterince holigan ve kötü yorumcu yokmuş gibi Sabah Gazetesi yeni bir yazar bulmuş. Adı Emir Somer. Yazılarını dikkatle takip ediyorum. Son yazısında Sabri'nin futbol yeteneklerinden ve Galatasaray'ın ruhu olduğundan falan bahsetmiş. Şaşırdım. Bakın daha 2-3 gün önce yani geçen günkü yazısında da aynen şöyle yazmıştı bu büyük(!) yetenek.

Emre Belözoğlu da cezalı olunca, o 'RUH' masal kitaplarında kalıyor. Yani iletişim gönülden değil! Daum oyuncularını küstürüyor. Bakın Rijkaard'a, o tuhaflık peşinde koşmuyor. Daum gibi sahte değil.. Resmi maçlarda 28 isme şans tanımış. Açıklamalarıyla aykırılık peşinde koşan Daum ne yapmış? Onun rakamı 22!

Bu yeni büyük futbol düşünürü bu hafta Daum rekoru kırarken bu yazısının hatırlanacağını düşünmüş olmalı ki Trabzonspor'a sardırmış araya da bir Sabri'ye övgü yazısı yerleştirmiş. Hıncal Uluç'un torpiliyle Sabah gazetesinde yazmaya başlayan bu yumurcak Hıncal abisini mahçup etmemek için elinden geleni yapıyor. Yani saçmalıyor. Türk spor medyasının katedrali Hıncal Uluç bakalım kimlere ne köşeler verdirecek.

Bak genç kardeşim. Ne güzel genç yaşta Türkiye'nin büyük gazetelerinden birinde yazma şansına sahip olmuşsun. Abilerine özenip böyle saçma sapan yazılar yazma. Gazeteci gibi yaz. Gazeteci nasıl yazar bilmiyorsan aç Namık Sevik'i, aç İslam Çupi'yi oku. Öğren. Özenme abilerine. Onlar zaten medyayı böyle rezil hale getirenler. Hıncal abi'nin evinden duyduklarını gelipte gazetede kendi yorumunmuş gibi yazma. Madem ki o köşeye atandın objektif ol...Ya da şimdi kenara çekil. Büyü de yaz...

Hiç yorum yok: