Follow @chemedya

17 Eylül 2009 Perşembe

Türk Futbolu Geriliyormuş. Vah Vah


Haluk Ulusoy fetvasını vermiş.Türk Futbolu geriliyor. Tez Federasyon'un kellesi vurula. Şimdi medyadaki tetikçileri gereğini yapmak için harakete geçecek. Öncesinde biz yazalım Haluk Bey işler sizin bıraktığınız gibi değil artık. Talimatla çalışan hakemler uzaklaştırıldı. İşler artık ahbap çavuş ilişkisinde yürümüyor. Adaletli bir yönetim için adımlar atılıyor. Cesaretle türk futbolu temizlenmeye çalışılıyor. Sizin kirlettiğiniz Türk futbolu.

Artık Türk futbolunda bir takım üzerinde dönmüyor herşey. Artık federasyon başkanı şampiyonu belirlemiyor. Kupayı kazanan o kupayı federasyon başkanının babasına götürmüyor.Hakemler manipüle edilmiyor. Birilerine yağlı seyahatler , federasyondan ihaleler verilmiyor. Artık bir kulüp başkanı aradığı zaman megafonla başka bir kulüp başkanına dinlettirilmiyor bu. Megofon kardeşlikleri, Papermoon yemekleri bitti. Sahada kazanılmaya çalışılıyor şampiyonluklar.
Sizin pislikleriniz bitti mi? Hayır daha bitmedi ama onlarda temizleniyor yavaş yavaş. Bizim gibi şüpheci insanlar bile itiraz edemez duruma geliyor artık.

O yüzdendir ki Ulusoy. Uzak durun Türk futbolundan. Hemde çok uzak durun. Siz gidin Galatasaray'ınıza Başkan olmak için kulislerinize devam edin.

Hiç yorum yok: