Follow @chemedya

26 Temmuz 2009 Pazar

Antu Denen Canavar

Antu geçmiş yıllarda Fenerbahçe taraftarının kalesi olarak bilinen ve sağlam bir taraftar sitesi görünümünde olan bir yerdi.

Ancak zaman içinde sitenin hit alması için yapılan bazı şeyler Antu'yu kontrolden çıkarmış görünüyor. Fenerbahçe taraftarının kalesi şu anda Fenerbahçe karşıtlarının kalesi durumunda.Paralı bir maili olan herkes Antu'ya üye olup Fenerbahçe'li gibi yazarak manipilasyonlar yapabiliyorlar.

Oluşturulan yeni Antu profilinde hiç birşeyi beğenmeyen, mutlu olmayı bilmeyen yeni bir taraftar gurühü göze çarpıyor. Bu gurühun ne kadarı Fenerbahçe taraftarı bilemiyoruz ancak kendini Fenerbahçeli olarak tanıtıp yıllardır Antu'da yazan rakip takım taraftarları olduğunu biliyoruz. Antu yönetiminin de buna izin verir bir görüntüsü var. Şen kardeşler belki de Fenerbahçe yönetimine karşı bir baskı unsuru olarak gördükleri Antu'daki bu kaosu bir tehdit unsuru olarak kullanıyor. Antu'yu sürükleyen Duayenlerin yıldırılarak uzaklaştırılması zaten kaliteyi düşürmüştü. Zaman içinde özellikle Hermes nickli Adminin Fenerbahçe'nin tarafında olanları yıldırıcı bir uslup kullanılması, yine adminlerin bir kaç ayrı nickleriyle Antu'yu manüpüle etmeleri, Hep destek tam destek felsefesiyle şekillenen antu'nun adminlerin her kötü sonuçta yönetim istifa, teknik direktör istifa çığlıkları atması , seçimden önce sahte nicklerle yazılan saçma sapan yazılar, Fenerbahçe yönetimine neredeyse küfür edilecek noktaya gelen Antu'nun son durumunu özetleyen bazı örnekler.


Fenerbahçe yönetimi ise Antu'dan yükselen bu yapay muhalefetin farkında diye düşünüyorum. Yönetim zaman içinde bir dev haline gelen bu taraftar sitesine karşı ne düşünüyor bilmiyorum ancak ileride sadece bu yönetime değil göreve gelecek her yönetime karşı Antu bir tehdit unsuru olarak görülecek bir oluşum halinde.



Hiç yorum yok: