Follow @chemedya

9 Mart 2011 Çarşamba

Yorum YOK! 2

06.03.2011

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Trabzonspor maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu maçta hakemden çok kendimizi eleştirmeliyiz" dedi. Düren, maçın hakemi Tolga Özkalfa'nın gördüğünü çaldığını belirterek, "Bu maçta hakemden çok kendimizi eleştirmeliyiz. Rakibi forse ederek oyuncularının sarı kart görmesini sağladık. Ancak 11'e 10 üstünlüğümüzü kendi elimizle verdik. Sivok'un yaptığı oyuncu profesyonelliğine yakışmayan bir hareketti. Bu pozisyonu dilerim teknik heyet ve oyuncular kendi aralarında değerlendirirler" şeklinde konuştu.


08.03.2011
BJK RESMİ SİTESİ

Sahaya çıkan hakemlerin belirli talimatlarla görev yaptıklarını örnek vermek gerekirse; Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında oyuncumuz İsmail Köybaşı’na yapılan ve dört hafta sahalardan uzak kalmasına sebep olacak kasti hareket görmemezlikten gelinmiş, yine oyuncumuz Simao Sabrosa’nın attığı nizami gol sayılmayıp, rakip takımın oyuncusu Burak Yılmaz’a yapılan bariz penaltı verilmemiştir. Böyle bir zihniyetin sahaya beraberlik skoru talimatı ile çıktığı aşikardır. Yine benzer zihniyet ile dün akşam oynanan Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında bariz ofsayt pozisyonunda golü veren ve olmayan bir penaltı yaratan kişilerin hangi talimatlarla sahaya çıktıkları merak konusudur.

4 yorum:

Sekhranikos dedi ki...

Ahmet açıklama kendi içinde bambaşka bir güzellik barındırıyor. Dikkat çekilmesi lazım

"Böyle bir zihniyetin sahaya beraberlik skoru talimatı ile çıktığı aşikardır. "

Yani biz maçı verecektik onlar berabere bitirmeye çalışıyorlardı ama başaramadılar biz maççı genede verdik mi??? Bumudur anlamamız gereken bu açıklamadan?

orkun dedi ki...

Bence çok fazla dikkate almadan kendi işimize bakmamızda fayda var. "Bu takımı buralara da Schuster getirdi (nerelere??)" ile başlayıp "bu takımın dünya takımı olma yolunda olduğunu görüp panik oldular"la devam eden şizofreni krizinin yeni bir dışavurumu. "Hakemlere geçirmeye çalışırken dert ortağım TS'la da kötü olmayayım" çabasının adamı komik duruma düşürmesi durumu.

de souza dedi ki...

(B)low (j)ob (K)lübü şeklinde bir açılım görmüştüm, gerçekten hakkını veren bir camia. kimse alınmasın darılmasın gerçek bu, Türkiye nin 4 te 3 olmasada biz bunu en azından çok iyi biliyoruz.

Adsız dedi ki...

mehmet demirkol hiç FB Dergisi okumuş mu ? acaba oradaki yorumlar kendisinin yorumlarından daha tarafsız , bu durum kendisi adına düşündürücü bir durum bence ...