Follow @chemedya

19 Nisan 2010 Pazartesi

Musa Çözen abarttı...

Tamam Beşiktaşlısın...Sağda solda Fenerbahçe'nin eteğinden çekersem toparlanamaz dediğini biliyoruz. Ama yeter be arkadaş...

1- Tello sol kroşesiyle Semih'i deviriyor...Tek açıyla veriyorsun...
2- Mehmet Topuz faul olmayan bir pozisyonda gole gidecekken durduruluyor...Hakem aleyhine faul veriyor...Hiç bir açısını göremiyoruz...
3- Tribünde onlarca güzellik oluyor. Ama sen hep negatifi arıyorsun...Negatifi bulup zarar vermek için çırpınıyorsun...
4- Ofsaytlarda her nedense çizgi hep eğri oluyor...Top ayaktan çıktıktan 1 metre sonra veriyorsun...

Tamam artık Antalya'daki yazlığına dön...Türk futbolunu yeterince manipüle ettin...Yeterince içine ettin...

Bugünlerde kulağıma gelen şey Aziz Yıldırım'ın bu yapılanları toparlayıp Digiturk genel müdürü Ertan Özerdem'e gideceği yönünde...Bayağı geniş içerikli bir cd hazırlatmış...

Sonra Aziz Yıldırım şikayet etti diye ağlayacaksın...İşini düzgün ve tarafsız yapan insanları kimse şikayet etmez...Maalesef ki siz bu ülke futboluna istediğiniz gibi yön vermeye çalıştığınız için tüm bunlar oldu. Devre arasında yaşananlardan da ders çıkarmadığınız görünüyor...Artık yeter...

24 yorum:

todor dedi ki...

bu hayvan da defolduğu zaman ligtv temizlenmiş olur. herif kafasına göre maçı resmen manipüle ediyor. gerçi ne yaparsa yapsın bu gece giren şemsiye açılmaz...

Nihat dedi ki...

aziz yıldırımın soyunma odasına indikten sonraki haftalarda ligdeki konumu ortada.

bilica'nın stadın ortasında gömü bulmaya çalışması hakkında tek bir yazı yok.

guiza'nın, emre belezoğlu'nun attığı tekmelere kart yok. bilica'nın ibrahim'in saçını çekmesi erkrana gelmemiş.

aziz yıldırım bu sefer de lig tv'nin binasını mı basacak??? valla helal olsun. ne diyeyim. fenerbahçeli olmak gerçekten çok zor.

Adsız dedi ki...

hakem kararlari tam tersi olsaydi ne dicektin?ben soliyim bas bas bagiracaktin burdan son haftalarda galatasarayli mhk sunu yapti bunu yapti. bi gun cik de ki fenerbahce hakem sayesinde kazandi fenerbahce bu maci haketmedi.Yok diyebilcek yurek sende.Varsa yoksa fenerin hakki yeniyo varsa yoksa medya fenerin aleyhine.
senin gibiler gazeteci olabiliyo ya vay halimize...

Unknown dedi ki...

lick tv'ye alistik artik...

Corpse dedi ki...

Karakteri yok bunun.. Zavallı birisi.. Aciz, korkak, ezilmiş birisi.. Yazık, insanda biraz onur olur.. O da yok.. Fenerbahçe adamın elini lavabosuna sokar, sonra Antalya'daki yazlığından bile çıkaramazsın o eli!

steven_stiffler dedi ki...

Bilica'yı 150 defa göstermek varken,kim ne yapsın M.Topuz'un pozisyonunu ?

mozlu dedi ki...

gs-manisa maç özetlerinde isaac'in pozisyonunu çizgi çekilmemesi de ayrı bı skandal

enis dedi ki...

Hele senin icin daha zor nihat. Bastan yanlis sıkkı isaretlemissin. Artik butun cevaplarin yanlis olur. El duduguyle gerdege girmeyen bir takimin taraftari olmadigim icin cok mutluyum. Sana da bana bunu bir kez hatirlattigin icin tesekkurler. Hepinize sabir diliyorum. Siz simdi kendi aranizda bursaya yatip yatmayacaginizi dusunun. Biz kendi isimizi kendimiz goruruz. Hadi hayirli isler.

todor dedi ki...

gs lı olmak daha zor be nihat
yazık sana bu ezilmişlik, bu bıkmışlık, her sene düzenli ezildikten sonra beşiktaştan birşeyler beklemek, onlara da çakınca tutunacak dalı kalmamak, kimi destekliyorsunuz şimdi bursayı mı, sen serhat uluereni çok seyretmişin, onun etkisinde kalmışın, git temiz hava al, hala aziz yıldırım dyorsun, 2 maçta da ezilmediniz mi, cici takımın takım olsaydı yenseydi bugün böyle salya sümük ağlamayacaktınız, canım nihatım, saate baktım 01.45 te yazmışın, belli ki etkisinden kurtulamamışın, isyan etmişin, bilica dersin, aziz yıldırım dersin, soyunma odası dersin, ağlarsın,sızlarsın, soda iç nihatım, hazmı kolaylaştırır, şişkinliğini alır, kesmezse yürüyüş yap temiz havada, biraz oksijen girsin o güzelim loblarına, iyi gelir.

ozz dedi ki...

ankaragücü maçında verilmeyen penaltı sonrası bıyık altından gülenler, ofsayttan attıkları goller sonrası sevinenler şimdilerde ortaya çıkar olmuş. Maç boyunca ibrahim kaşın yaptığı hareketleri, maçın daha ilk dakikalarında selçuğu sindirmek için verilen sarı kartı, ibrahim üzülmezin yan hakeme seni varya der gibi posta koymasını es geçenler adaletin terazisinin iki kefeli olduğunu unuturlar. Bilica haksızdı ve ceza almalıydı, emrenin attıklarını görenler emreye atılanları da görmeliler, ve pozisyonları tek taraflı görmeyip ona göre sağa sola laf atmalılar.

Musa çözen neyi çözüyor belli, ama yeter artık, yanlış ve yanlı çizdiği ofsayt çizgilerinin artık hesabı tutulamaz oldu. Eğer fenerbahçe lehine bir pozisyonsa ya es geçer ya da tek açıdan nasıl çarpıtabilirim diye uğraşır, ama aleyhine birşey varsa nasıl oluyorsa her açısını bulup defalarca gösterir.

BJKliler ve 6Sliler birgün de sizin zıttınıza elbet bir yönetmen gelir peki o zaman yine böyle bıyık altından gülebilecekler mi yoksa yine kuyruklarına basılınca mı anca çıkacaklar ortaya

Val Resnick dedi ki...

@nihat
Bilica'nın pozisyonu hakkında tek bir yazı yok mu? Aynı ülke yaşamıyoruz herhalde
Ha burdan Bilica'nın yaptığı hareketi onayladığımız sonucu daçıkmasın. Hatta kadro dışı bırakılsın, gönderilsin Fenerbahçe'den.

todor dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Bir de yöneticileri çıkıp demiyor mu kazanacağımız maçtı hakem engelledi diye.. Vay arkadaş kaleyi tutan tek şutun var o da penaltı.. Ne kazanmasından bahsediyorsun allahaşkına..

todor dedi ki...

@valresnick

tamamen katılıyorum bilica konusunda, ama adamlar o kadar ağlıyorlar ve tüm mağlubiyetlerini ona bağlıyorlarki insan otomatikman savunmaya geçiyor.
kaleyi bulan şut yok, hani şöyle ne bileyim direkten dönen bir poziyon olsun, volkan biraz terlesin falan hiç bir şey yok, 1 korner atmış, 2-3 tane şut çekmiş kalenin 5er metre üstünden veya yanından geçen, kalkmışlar tüm olayı bilicaya bağlıyorlar.

Nihat dedi ki...

Ahmet sen bu blogda hep dedin ki tarafsız yönetim, temiz yöntim olsun türk futbolunda. bu mudur temiz yönetim??? ağlama kültürümüz yok dedi diye adnan polatı eleştirdin ondan sonraki haftalarda nihat özdemir çıktı sürekli maç hakkında konuştu hiç bir şey yazmadın. aziz yıldırım hakem odasını bastı tek kelime yazmadın.

dedin ki ben adalet istiyorum bu sisteme karşı çıkıyorum. çünkü bugün bize yapılanların aynısı yarın size yapılacak. evet görüyoruz ki yapılıyor. ama sen tek kelime yazmıyorsun. demek ki sen de gerçek fikirlerini söylemiyormuşsun. bize yapılınca kötü onlara yapılınca oh olsun mantığındaymışsın.

hayır öyle de düşünebilirsin bunda bir sakınca yok. ama çıkıp ben öyle düşünmüyorum diyip maç sonunda böyle bir yazı yazarsan tutarsızlık yapmış olursun.

Patasana dedi ki...

Zavallı Nihat Bilica hakkında yazı yok demişsin. Ben sana bir kaç tane link vereyim biraz bakın sonra gel bir daha konuşalım. Diğer saçmalıklarına zaten yazacak bir şey olamaz...

http://www.tirajik.com/yakismiyorsun/

http://papazincayiri.blogspot.com/2010/04/bilicay-fenerbahcede-istemiyorum.html

http://dimassimotalento.blogspot.com/2010/04/kaz-calsmas.html

tofi dedi ki...

ya derbiden akla kalan tek bilica kaldı iyi mi, gel de yanma guizanın ve alex in kacirdiklarına..pozisyon acısından berbat mactı, ilk dakikada attık, arkadasıma 90 dk tırnak yeriz artik dedim, oyle oldu.... cunku sahada gezinen yarmagüle gram güvenmiyorum, oynattıgı oynatmadıgı sacma sapan pozisyonlar var, selcuk pozisyonunda faul bile yok, hadi verdin sarı kart nedir ya... ernst in pozisyonunda kırmızı yok diyorsun, olabilir de, senden iyi gorebilicek yok, biri kulagına bi sey diyor durduruyorsun atiyorsun, bu kadar mı basiretsizsin sen ya... macın en kritik pozisyonlarından metmeh topuzun kaptıgı top, eve geldim bakıyorum hakikaten tek acıdan vermiş..bu arada yine yayında yoktur ama semihin yüzünü tutugu pozisyonda telle bobreklere hep yumruk calıstı, o pozizsyon da kacmıkstır kesin, mac görüntülerinde korner gönderine bakarsanız yumrugunu sıktıgını görüceksiniz, ezikler, hiç bir pozisyona girmeden mac bitirdiler, yok yeniceklermiş... bilica, lugano cirkefmiş. acaba sivok ne, toraman ne!

efsane78 dedi ki...

bazıları bosuna ağlıyor.hakem bizi katletti beşiktaşı değil.2 tane verilmeyen penaltımız var,topuz gole gidiyor faul yok ama hakem orada faul uyduruyor.nedense ligtvde sadece bilicanın yaptığı hareket gösteriliyor dakikalarca.
ama ligtv bjkli bir itin cinsel organını fenerbahçe trübünlerine göstermisini görmez çünkü kördür.

o itin hesabını soracağız.gerekli mercilere fotolar gitmiştir.
bir sözümüzde gs'ye hadi yatın bursaya da görelim:)

todor dedi ki...

olmaz zaten tarih yazmaz
fenerbahçe ne zaman galip gelir ya hakem taraf tutar, karşı takımın penaltılarını vermez, ya türkiye de futbol kalitesi boktandır, hiç bir şey olmasa rakip takım zaten top mu oynuyordur.
bu takım hiç bir zaman normal kazanamaz zaten.
istediğiniz kadar ağlayın, soru-cevap aynıdır.
koyduk mu?
koyduk
serhat ağlasın, reha gazlasın, erman havlasın, gökmen bu hafta bursaya verip vermemenin hesabını yapsın,musa göstermediğin tribündeki itin tuttuğu şeyde senin olsun, koyduk mu, koyduk....

todor dedi ki...

ha birde şöyle birşey dikkatimi çekti
hem burada, hem tv de, hem de genel arkadaş ortamında
beşiktaşa çakıyorsun
sesi cimbomdan geliyor,
ya hacılar size ne oluyor, adamlar beşiktaşlılardan fazla ağlıyorlar.
kadıköyde çak
sesi mecidiyeköyden gelsin.
insan bu kadar kendinen ümidi kesermi? bu hafta da kasımpaşalı olursunuz siz şimdi, sonraki hafta eskişehirsporlu, sonraki hafta ankaragücü son hafta trabzonlu.
valla zor sizin iş te zor be...
bence onu bunu bırakın şunu söyleyin;
şimdi bursaya yatıyormusunuz, yatmıyormusunuz???

lennon dedi ki...

Bobo'nun maçtan sonra tribündeki seyircilere su şişesi attığı söyleniyor. Bu sezon Hamburglu oyuncu Granero, kendisi aynı zamanda geçen sezon gs'nin uefa hayallerini bitiren oyuncu olur. Aynı hareketten 5 maç ceza almıştı

SinaN dedi ki...

Yıllardır Musa Çözen'in yaptığı en iyi iş Fenerbahçe aleyhine çalışmak.

Fenerbahçe'nin lehine pozisyonlar ya ekrana gelmez ya da enh kötü açıdan verilir. Ama aleyhine oldu mu en net açı bulunur ve defalarca ekrana getirilir. (Bu konudan şikayetçi olduğumu belirterek, Digitürk'e mail atıp üyelik iptali istedim. Bn Musa Çözen varsa yokum dedim.)

Mehmet Topuz'un penaltı ve topu kapıp gole gittiği anı nedense detay kameradan ekrana gelmedi. Emre'nin penaltı pozisyonu yine net olarak ekranda yok. Eğer ekrana gelse herkes sadece Bilica'yı değil bunları da konuşacak. Musa Çözen bu durumda görevini en iyi şekilde yapmış oldu.

Manisa-GS maçında Manisa'nın iptal olan pozisyonunda ofsayt çizgisi neredeydi acaba?

Digitürk gerçekten yayıncı kuruluş olmak istiyorsa, epey bir temizlik yapması gerekiyor. Yoksa üyelik iptallerine hazır olsunlar.

Cengiz GÖRAL dedi ki...

Pislik herifin teki iğreniyorum kendisinden..

todor dedi ki...

bazı insanlar vardır
karaktersizliğinin, kişiliksizliğinin,ruhundaki hastalıklı habis urun tüm karanlığı suratına yansır, musa da aynen böyle bir insan. tipine bakan nasıl bir yaratık olduğunu çok net anlayabilir.

özetle kendisi sokakta gördüğümüz köpek pisliği gibidir, kurumuş dış yüzeyi zaten yeterince iğrençtir, ama bir çubuk alıp karıştırırsanoz esas iğrençliğin içinde olduğunu görürsünüz...