Follow @chemedya

19 Ocak 2010 Salı

Şeytanın Avukatı...


Efes Pilsen son maçında Oerleans önünde maçı 2 sayıyla kaybediyor...Efes Pilsen'in en önemli oyuncusu olan Smith sezon boyunca 2o sayı ortalaması ile oynamasına rağmen bu maçta 2 sayıyla oynuyor. İşin entrasanı Smith maçtan 3-4 gün sonra Efes'in yenilmesi nedeniyle üst tura çıkmayı başaran Rytas ile anlaşıyor.

Ne düşünürdünüz?

Bu ülkenin spor medyası Smith'in (Smith ismi sadece örnek) ne kadar sahtekar olduğundan, ne kadar satılmış olduğundan bahsediyordu belki de bugün. Neyse ki böyle bir olay olmadı. Efes elenmedi.

Sezon boyunca 20 sayı ortalama ile oynayan Rytas guard'ı Bojan Popoviç, Malaga ile oynadıkları son maçta çok kötü oynadı ve sadece 2 sayıyla maçı tamamladı. Efes üst tura geçti Rytas elendi. Popoviç bu maçın daha terini kurutmadan Efes Pilsen'e transfer oldu.

Yaşasın makyavalist Türk sporu...Yaşasın her geçen gün bir başka rezalete imza atan basketbol camiamız...

4 yorum:

Arkhe dedi ki...

Salsa'da özellikle yorumlarda başka detaylar da var. Sen görmüşsündür ama görmeyenler olabilir. En dikkat çekici iki nokta;

"Malaga'dan Omar Cook. Bu yılın en iyi maçlarından birini oynadı. En önemlisi de ortaya koyduğu hırstı. Peki Omar Cook'un bağlı olduğu menajerlik şirketi ne? Beobasket. Ne tesadüf ki Popovic de aynı şirkete bağlı."

"Beobasketin ortagi Ratko, Ergin Ataman'in yaninda devamli görünen bir tipdir"

Chemedya dedi ki...

evet olayı yazdıktan sonra salsaya girdim ve bu konuda yorumuna bakmak istedim. çok beğendiğim bir yazı yazmış. Tebriklerimi de ilettim. Umarım Efes'in makyavalist politikası artık bir son bulur.

Green Lantern dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Chemedya dedi ki...

Tabi ki.İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz.