Follow @chemedya

27 Ocak 2010 Çarşamba

Meksika İçkileri Serttir


Ama Türk içkileri de Türk basını da daha serttir. Aman diyeyim Dos Santos.

24 yorum:

tamchee dedi ki...

Bunu böyle yakalarsa bizimkiler, takarlar kelepçeyi..
:D:D

GÜRAY İŞDAŞ dedi ki...

Bu oyuncuyu Fenerbahçe almış olsa,bu fotoğrraf bütün gazetelerin birinci sayfasında 9 sütuna manşetti.''İŞTE FENERBAHÇE'NİN ALDIĞI ALKOLİK FUTBOLCU''diye.Tabi ki Galatasary transfer ettiği için,bunu sadece burada biz göreceğiz

Nihat dedi ki...

başkan yardımcın en büyük yıldızı alıcaz diyip transfer yapamayınca gerçek yüzünüz böyle ortaya çıkıyor.

burası sadece medya eleştirisi yapıyordu değil mi? ahmet ercanlar biz inanmıyorduk senin yalanlarına artık sen de inanma. dos santos'un çakmasını değil harbisini getirdi galtasaray biraz saygı duyun yeter.

istany dedi ki...

ona bi şey olmaz istanbul daki bütün alemlere de katılsa basına yansımaz...ama fenere gelse idi cok farklı olurdu...

Chemedya dedi ki...

Sevgili Nihat nereden çıkartıyorsun böyle düşünceleri? Bu resim dünyanın her yerinde haberdir. Galatasaray isterse Cristiano Ronaldo'yu alsın. Sadece sevinirim. Ki İngiltere 2. liginden alınan bir oyuncu için kompleks yapacak değilim. Dos Santos yetenekli bir oyuncu ama henüz birşeyini göremedik. Umarım şu 6 aylık dönemde birşeyler gösterir. Fenerbahçe'nin transfer yapamadığını nereden çıkartıyorsun? Fenerbahçe istediği zaman yapar transferi.

Nihat dedi ki...

yahu geçen gün nihat özdemir çıkıp büyük bir yıldız getireceğiz demedi mi? sonra da transfer yapmayacağız demediler mi? bırakın artık bu fener isterse dünyayı getirir muhabbetini.

ayrıca bu fotoğraf haber olabilir ama herhalde fotoğrafın çekildiği zmana olur. fotoğraftan yılalr sonra hazımsızlığı gidermek için değil. hazımsızlık için soda tavsiye ediyorlar.

madem haber yazıyorsun kelepçeli oalyları niye yazmadın?? haa pardon yazdın önce utanmıyor musunuz diye yazdın kazım hakkında bir gazete için, fenerbahçe sitesine güvenip sonra haksız olduğunu görünce özür bile dilemedin.

artık sana neden medyada iş vermediklerini daha iyi anlıyorum.yani bak de ki beurası bir fenerbahçe blogu arada sırada da medya eleştirisi yapıyorum eyvallah. ama diğer türlüsü gerçten inandırıcı değil.

Chemedya dedi ki...

Bana medyada iş vermediklerini enreden biliyorsun:)
Gazete okusan biraz çalıştığımı bilirdin. Ben 12 senedir çalışıyorum medyada.

mozlu dedi ki...

ahmete medyada iş mivermiyorlarmış. puhahahah...nihat tercih ettiğin bir gazete var mı??? en iyilerden bir isim soyle ama oyle dandık fotomac, bugün falan deme ama... ahmete medyada mı iş vermiyorlar mı yoksa sana gazete mi vermiyorlar gorelım... 2.lig oyuncusu orjinali alıyor, brezılya mıllı takımın sol bekı cakması mı oluyor? Harika... Keita'da orinali mi ya?

Unknown dedi ki...

fenerbahce blogu bile olsa bu kadar cok Galatasaray haberi gecmesi beni sasirtiyor.Haddimi asmak istemem ama bu kadar cok Galatasaray diyerek kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz ey fenerbahceliler.

Nihat dedi ki...

o kadar yorum yazdım cevabın ben medyada çalışıyorum mu oldu? demek ki soda içip hazımsızlığı gidermişsin tebrik ederim.

todor dedi ki...

biri nihata dur desin, 2 transfere yapınca tavana vurmuş.
çakma dos santos falan diyor bizimkine.
nihat amma ezilmişin be.
neyse samiyen de alırız senin gazını
tekrar değiştirirsin kadronu.
ne oldun sezon başında uefayı,ligi kupayı alacak kadro kurmuştunuz, los galacticostunuz, yarım sezon dayandı kadro.
bu transfer sizi 3-5 hafta basın da şampiyon yapar,ondan sonra senin gibileri buralarda "adzız" nickiyle görürüz anca..

Chemedya dedi ki...

Sevgili Nihat sana yanıt verirsem bana her hakaret edene, her tehdit edene, her virüs gönderene yanıt vermem gerekir. Geliyorsun burada fikirlerini yazıyorsun. Bende sana saygı duyuyorum. İlla sana sert bir şekilde yanıt yazmam mı gerekiyor. Biri geliyor Passat yazıyor biri geliyor başka bişey yazıyor. Ben burada kendi yorumumu yazılarımda belirtiyorum zaten. Bana tehditbile içerse tüm mesajları da yayınlıyorum.Sansürsüz olarak. Herkesin fikrine de saygım var ama hazımsızlık ve benzeri ithamlarınıza yanıt vermiyorum. Umarım Dos Santos çok başarılı olur. Ancak bu sene Galatasaray bütün atış haklarını kullanıyor. Şampiyon olamazsa seneye işini çok zor görüyorum.
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

sevgili todor insanlarin adsiz nikiyle yorum yapmasi seni niye bu kadar rahatsiz ediyor anlayabilmis degilim.Bir yerden yakalamissin adsizsin niye adini yazmiyosun utaniyomusun adsizz hehe demedigin kaldi.Insanlar yorum yaparken ister adini yazar ister yazmaz.Bu sana kalmis bir sey degil.

ruhi dedi ki...

teomanla takılırlar artık

Griffith dedi ki...

@Nihat

Bizdeki Santos'un adı "Andre Santos" olduğu için "Dos Santos" olmak gibi bir sıkıntısı yok zaten.

Unknown dedi ki...

kadro yarım sezon daynmışmış. gs hücumunun belki de en öenmli iki silahı kewell ve baros büyük ölçüde sezonu kapattı. e bu durumda ne bekliyordunuz ? takviye yapmayacak mıydı gs ?hayır sanki milyonlarca eu bonservis bedeli verildi de maceraya girişildi.

şu 4 ayda jo ve dos santos katkı verirse ne ala. takviye yapmamak mı daha büyük risk ? yoksa cüzi miktarlara, satın alma opsiyonlu olarak genç oyuncularla kadroyu diri tutmak mı ?

seneye zaten baros yine bu takımda olacak ve takımın 1. forveti.alternatif olarak gençler'den mustafa devre arası ya da sezon sonu geliyor. bir de yabancı alınır. kewell'ın ben gideceiğini düşünüyorum. e onun yerine de potansyeli tartışılmayacak, 5,5 milyon eu gibi gayet makul bir fiyatla alınabilecek ve maya tutarsa uyum sorunu yaşmayacak bir dos santos. devre arası ypılan ve tamamen barso-kewell iklisinin durumundan kaynaklanan bu hamleleri son derece doğru ve mantıklı buluyorum. ha bu youncular büyük hayal kırıklığı da yaratailir onu kimse bilemez, sonuçta dünyada hiçbir futbolcu için bu şekilde bir garanti verilemez.

daha önce de söyledim bu sene ligde alınacak 2.lik ve ŞL bileti benim için bu ilk sezonda yeterlidir.

Adsız dedi ki...

Los Salaktikos

todor dedi ki...

@Kaan ismail
Tabii ki "adsız" nickiyle yorum yapıp yapmaması bana kalmış birşey değil, ama bundan rahatsız olmak ve dile getirmek tamamiyle bana kalmış birşey.
Herhangi bir bloga gelip adsız olarak yorum yapmak, telefon numaranı gizleyip birine telefonda hakaret etmek gibi geliyor bana. Varsa söyleyecek birşeyin senin yaptığın gibi ne bileyim nihat ın yaptığı gibi gelir söylersin, kimliksiz girip ağzına geleni söyleyip çıkanlar midemi bulandırıyor. Dediğim gibi bundan rahatsız olma ve bunu dile getirme hakkım da var sanırım????

Unknown dedi ki...

gizli numarayla hakeret etmek ve adsiz olarak yorum yapmayi ayni sey olarak gosterdin ya helal olsun gercekten.burda hakeret eden mi var? Olsa bile bunu nasil genelleyebiliyorsun? Kimsenin avukati degilim ama sizin gibileri adsiz olarak goruruz burada ne demek?Siz kim?

todor dedi ki...

cidden neden bu kadar kastın anlamadım ama emin ol istediğin kadar devam edebilirim.
siz dediğim,kaç yıldır fakir ama gururlu genci oynayıp, "ne transferi, daha elimizdekilerin parasını ödeyemiyoruz" edebiyatı yapıp ağlarken, şimdi transfer yapınca feci halde havaya girip, ingiltere 2.liginden topçu alıp (ipsichtown), brezilya milli takımında oynayan adaşına çakma diyecek kadar ezilenlerden bahsediyorum. tipoloji budur. kendince iyi giderken gerinerek nickini yazar, işler sarpa sarınca adını vermez girer laf sokar. sanırım bu kadar ilgilendiğine göre senin de olayın bu.

Unknown dedi ki...

sen jo yu giovanni yi neill i alsan havaya girmicen mi?Komik olma.Tabi ki havaya gircez.Sevincegiz.Ozellikle fenerin gokhan unala bel bagladigi bi donem bu transferler cok da sevindirdi.Seninle laf dalasina girip yok sen ezildin vs laflarina girmicem.O kadar sinirlenmene de gerek yok.Fakir edebiyati falan gec bunlari kardesim.Evet ipswich de oynayan, Barcelona alt yapisindan gelip 18yasinda 20nin uzerinde mac yapmis Dos Santosu aldik.
Hani o kadar kiskaniyorsunuzki Giovanni gibi bi adami ipsvich de kiralik oynadi diye ingiltere 2.liginden bi adam olarak nitelendirebiliyorsun.Aynisini rijkard ilk geldiginde de siz(kiskanc fenerliler olarak genelliyorum ben de) yapmistiniz yok adam hollandada bir takimi kume dusurmus onu soyleyip durdunuz.Adsiz konusuna gelince, asil kasan sensin.Surda Gs li biri yorum yapinca adsiz yorum yapiyonuz diye tum gs lilari genelleyebilcek kadar ilginc laflar soyluyorsun.eger rahatlicaksan evet ben yazdim adsiz olarak.Su an da iyi durumdayiz gerile gerile nikimi yaziyorum:)Sanirim istedigin bu.Rahatla:)

todor dedi ki...

kiralık futbolcularını kıskandığımı düşünerek kendini tatmin etmen senin adına hoş tabii, bünye eğlence ister.

neden zoruna gitti cidden anlamıyorum, yanlış birşey mi söyledim? ya da bok mu atıyorum santoscuğuna? adam ipsich ten gelmedi mi? barcelona alt yapısı doğru da nerden aldın sen pardon nerden kiraladın???
zoruna gitmesin bu kadar.

son olarak gerin tabii neden gerinmeyeceksin ki. sence daha iyi durumdaymışın nasıl olsa gerin gerinebildiğin kadar :))

Nihat dedi ki...

@todor
ah be keşke biraz araştırıp cevap verseydin. zira galatasaray dos santos'u ipsvich'den kiralamadı. tottenham'dan kiraldı bu bir. ikincisi andre dos santos'u fenerbahçe transfer edene kadar dos santos diyince aklına hangi oyuncu geliyordu bu iki.

galatasaray yıllarca fakir fukara edebiyatı yapmadı. nasıl sen medyayı bugün eleştiriyorsan o zaman da medya galtasaray'ın üzerine gidiyordu.

ayrıca bu blogdaki yorumlara bak bakalım ben her yoruma kendi adımı yazmışım. madem isim vermekten bahsediyorsun adının todor olmadığını düşünüyorum. madem yle sen de adını ver.

todor dedi ki...

@nihat
ah be nihat keşke sende dikkatli okusaydın da cevap verseydin
ipsich ten geldi derken ben oranın futbolcusu demedim ki, sen istersen mars tan kirala adamcağızın oynadığı kulüp ipsichti. yanlış mı?

"adsız" kavramına gelince, orada kastedilen de nüfus cüzdanı bilgilerini sıralaman değil, herhangi bir nick kullanılmadan "adsız" rumuzuyla yazılan yorumlardı. yine de madem merak ettin adım tolga :)