Follow @chemedya

23 Ocak 2010 Cumartesi

Marka Değerini Fenerbahçe mi Düşürüyor?


Şansal Büyüka, Fenerbahçe ile olan kavgasına devam ediyor. Hem de tüm hızıyla. İhalenin ardından gücünü kaybettiğini ve Fenerbahçe'nin bu savaştan galip geldiğini söylemiştim. Değişen birşey yok. Fenerbahçe ağır ve vakur duruşunu sürdürüyor. Şansal Büyüka ve yakın olduğu yorumcular ise tutturmuşlar ligimizin kalitesini biz değil Fenerbahçe'nin balçık sahası düşürüyor diyorlar.

En çokta Rıdvan Dilmen'in bu anti propogandaya alet olması üzücü. Şansal Büyüka ile çok yakın olduğu bilinen Rıdvan Dilmen yorumlarıyla beni şaşırtmaya devam ediyor. Bu kavgadan Fenerbahçe'nin fayda sağlayacağını gören Hıncal Uluç ve kendisine yakın olan medya da son günlerde Galatasaray'ın transferleri üzerinden Fenerbahçe'yi aşağılamayı sürdürüyor. Oysa ligin başında da buna benzer söylemler olmuş, ardından ligde herşeyin farklı olduğu görülmüştü.

Fenerbahçe'nin gerçekten de sahası çamur deryasını andıran bir halde. Kulüp bu sorunu Avrupa'nın dev statlarının çimlerini düzelten Sgl Concept firmasıyla anlaşarak çözmek istiyor. Bu çalışma 10 ay sürecek. Ancak medyanın içinde bulunduğu çaresizlik ve çamur deryasını temizleyecek, düzeltecek bir mucizenin gerçekleşmesi ise imkansız. Baksanıza bir kısmı Şansal Baronlarına, bir kısmı Hıncal kardinallerine tapmayı sürdürüyor. Emir erleri gazeteleri zapt etmiş durumda. Gazete küpürleri güdümlenmiş haberlerle dolu.

Erman Toroğlu öldü badem gözlü oldu. Oysa çok iyi biliyorum ki kendi aralarındaki konuşmalarda çok farklı konuşuyorlar Toroğlu hakkında. Futbolun katillerinden biri olarak bahsediyorlar. Ancak gazete sütunları onların içlerinden geleni değil, söylenmesi gerekenlerin söylendiği yer. Ben de bu blogu o nedenle yapıyorum. Söylenmesi gerekenleri söylemeyenleri deşifre etmek ve söylenmesi gerekenleri söylemek için.

8 yorum:

mozlu dedi ki...

http://sporingen.blogspot.com/2010/01/erman-olur-badem-gozlu-olur.html

mozlu dedi ki...

o değilde dunden berı azılı fenerbahce dusmanları olan maraton e mıllıyetın ınternet sayfalarında kadro dısı kalmıs son 3 sene de toplam 10 gol atamamıs jodan sonra ıkıncı lıg oyuncusu dos santosun transferlerıne yok artık baslıklarıyla verıp, fenerın rakıbıne ovme cabalarını da gulerek takıp edıyorum

mozlu dedi ki...

gorende joyu 3 sene evvel cskadan, dos santosu da 2 sene evvel barcelonadan alıyorlar zannedecek

ben buradayim dedi ki...

Bu kadar yorulmasak...

ben buradayim dedi ki...

pardon, daha dogsusu bu herif bizi bu kadar yormasa...

todor dedi ki...

şimdi moda marka değeri,
şansal salya sümük ağlıyor partneri (!) gitti diye.
ligin ikinci yarısında fenere saldırmanın yol haritası belli oldu "marka değeri".
rıdvan da şansal menşeyli yorumlar yaptığına göre demek dobermanın yerini rıdvan alacak.
bekleyelim bakalım

Unknown dedi ki...

Sansal'in etki alanindakiler Toroglu'nun ardindan guzellemeler yazmayi surduruyorlar.

Bu tutumlari, onlarin duzeyleri hakkinda fikir vermekte. Zeka, gorgu ve zerafetten zerre kadar nasibini almamis kabadayi yorumlarina ne kadar da duskunlermis meger!

Maraton programinin ulkemizde futbolun algilanmasindaki sekilsizliklerin ana sebebi oldugunu goz ardi etmemek lazim.

Maraton'daki dinozorlar, yayinci kurulusa da, futbola gonul vermis yurttaslarimiza da yakismamaktaydi.

Erman Toroglu'nu kim kovdurmussa ellerine saglik.

Cengiz GÖRAL dedi ki...

Yıllarca yorumlarınızla milleti manipule ettiniz. Hakemleri satılmış yaptınız, hala utanmadan marka değeri diyorsunuz...

Bugün türk hakemleri yaptıkları basit hakem hataları haricinde eyyamcılıkla, maç satmakla, suçlanıyorsa bunun başlıca nedeni bu edi ile büdü dür...

Sümük,tükürük ve apış arası fetişi
ri Musa Çözen'i de gönderdilermi biraz biraz temizlenir bu Lig TV...