Follow @chemedya

27 Aralık 2009 Pazar

Resmi Site Rezaleti Sürüyor!

Fenerbahçe kurumsallaşıyoruz dedikçe resmi site bunu tekzip ediyor. Bu kadar kötü, bu kadar özensiz ve en kötüsü de kendi sporcusunun adını doğru yazmaktan aciz bir resmi site düşünün. Fenerbahçe yönetimi okyanusları aştı ancak derelerde boğulmaya devam ediyor. Aşağıdaki ilk resimde dün oynanan İller Bankası maçının haberinde Dirickx'in adının yazılışına dikkat edin lütfen. Bu haberi yapan hadi ismi yanlış biliyor diyelim. Bir tık ötede Fenerbahçe Acıbadem'in takım kadrosu yer alıyor ( Aşağıdaki 2. resim.) Oradan bakıp doğrusunu yazabilirdi. Ve bu haber dünden beri Fenerbahçe resmi sitesinde duruyor. Kimse görmüyor, kimse uyarmıyor.

Not: Haber o kadar özensiz ki libero yerine lidero yazılmış.

4 yorum:

Marko dedi ki...

Resmi site gerçekten felaket; yıllardır yazıyoruz ama zerre değişiklik olmadı. Şahsen ben çok uzun süredir uğramıyorum, isabetli bir karar verdiğimi tekrardan görmüş oldum.

todor dedi ki...

haber yalanlamaktan başka bir işe yaramıyor zaten.

mcD dedi ki...

yazmaktan yoruldum

http://buyrunburadanbakin.blogspot.com/search/label/Resmi%20Site

PIERREMANU dedi ki...

Benim anlamadığım bu kulüpte taraftarların görüşlerini dinleyen, bir yerlerde okuyan, değerlendiren, değer veren bir kişi yok mudur? Ben bu resmi site konusunda bir sürü mail attım kulübe ama o mailleri okuyan var mı merak ediyorum. Hayır istisnasız benim tanıdığım her FB'li resmi siteden rahatsız ama kulüpte rahatsız olan kimse yok. Herkes rahatsız, bir tek onlar değil. Sitenin dizaynı falan rezalet. Özellikle yabancı dil sayfaları bu kadar kötü olan bu seviyede başka bir kulüp var mı merak ediyorum. Bildiğimiz blog işte sitenin yabancı dil versiyonları. History bölümüne tıklayın 4 paragraf. Bu mudur yani bizim tarihimiz. Sitemize gelen yabancı ülke vatandaşlarına Fenerbahçe'nin tarihini bu dört paragrafla mı anlatıyoruz yani? Ayıptır ya! Misal Amerikalısınız ve FB tarihini merak ettiniz ve en güvenilir kaynak olarak düşüneceğiniz resmi siteye geldiniz ama bulacağınız şey dört paragraf. Ne düşünürsünüz? Ya yazacak bir haltları yok ya da kendi tarihlerine saygıları yok der cehennem olur gidersiniz, bir daha da uğramazsınız. Bazen Avrupa'nın küçücük takımlarının sitelerine giriyorum hayran kalıyorum, bir yandan da deli oluyorum bir türlü adam gibi bir site yapmayı beceremedik diye.