Follow @chemedya

9 Aralık 2009 Çarşamba

Bu Kavga Sadece Fenerbahçe'nin Değil


Trabzonsporlular Fenerbahçe'yi sevmez değil mi?

Bugün Serdar Bali, Star Gazetesi'ndeki yazısında aynen şunu söylüyor: Sayın Aziz Yıldırım. Sizin yayın ihalesinde çok ciddi bir pazarlıkçı olacağınızı bilenler kasıtlı yayınlarla sizi yıpratmaya çalışıyorlar.(Lig Tv'den bahsediyor) Lütfen Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı bırakmayın.İstifanızı geri alın.

Başta Adnan Polat, Sadri Şener olmak üzere tüm kulüp başkanları Aziz Yıldırım'ı arıyor ve dönmesini istiyorlar başkanlığa. Çünkü ihaleye çok az bir süre kaldı ve Aziz Yıldırım Anadolu kulüpleri ve hatta büyük kulüpler için çok önemli bir isim.

Şimdi burada herkes fanatizmi birazcık bir yana bıraksın ve benim sene başından itibaren Fenerbahçe tarafından beğenilen, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlarımın ise "taraflı" buldukları yazılarımı hatırlasın. Lig Tv'nin tüm yaptıklarını deşifre etmemi hatırlasınlar. Ve yayın ihalesi öncesi kulüplerin Aziz Yıldırım'ın arkasında nasıl durduklarını görsünler.

Fenerbahçeliler kulüpler birliğinden bize ne diyorlar. Fenerbahçe zarar gördükten sonra gerisi bizi alakadar etmez diyorlar. İşin özünde haklılar. Ama bu süreç sonucu Fenerbahçe'de diğer kulüpler kadar bu işten fayda sağlayacak.

Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu'nun spor medyasındaki yandaşları ile birlikte tetikçiliğini yaptığı Lig Tv, Aziz Yıldırım'ın telaffuz ettiği 400 milyon Euro'yu aşağı çekmek için Fenerbahçe Başkan'ını sezon başından itibaren yıpratmak için herşeyi yaptılar. Bundan Fenerbahçe çok büyük zarar gördü. Bunu kulislerden de duyuyorduk. Aziz Yıldırım'ın bu sezon çok yıpratılacağını, bu nedenle de Fenerbahçe'nin ligde şansının çok az olacağı söyleniyordu.

Şimdi ihaleye çok az bir süre kaldı. Fenerbahçe'nin önderlik ettiği 18 süper lig kulübü Federasyon ve Lig Tv'ye karşı büyük bir mücadele içine girecekler. Bu pazarlık sonucu muhtemelen ihale miktarı en azından 2 katına çıkacak. Özellikle Anadolu kulüpleri maddi olarak çok ama çok güçlenecek. Gelecek seneden itibaren Türkiye Ligi çok ama çok farklı olacak.

6 yorum:

Maximus dedi ki...

İstifasını geri almış ama ocak ayına kadar devam edecekmiş ki yayın ihalesinin ocak olduğunu söylersek yazınızın ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor.

Adsız dedi ki...

abi bunu yazdığın iyi olmuş farkında olmak lazım bazı şeylerin

todor dedi ki...

iyi bir nokta tems etmişsiniz. bravo

Warle dedi ki...

Arkadaş sen neler biliyormuşsun da hepimizi salakmışız.

Ayrıca, Türkiye'de 100milyar dolarlık bor var Amerika çıkarttırmıyor.

Bunu da yaz bence..

hey allam.
her postuun konusu aynı.

kendini aş biraz. tekrarlama herşey.

tamam anladık herkes FB'ye düşman ve FB'nin hiç dostu yok medyada orda burda. Passatlarda vermedi aziz başkan. efsane dürüsttür kendisi. mafya ve faşist yapılanma da yok fenerbahçede. oldu mu? rahatladın mı?

Chemedya dedi ki...

Warle şimdi bu yazıyla senin yazdıklarının ne alakası var? Okuma özürlüsün sanırım...Burada diyoruz ki tüm kulüpler mücadele ediyor lig tv'ye karşı sen Fenerbahçe'de mafya ve faşist yapılanma var diyorsun. Ne alaka? Yani illa dinden imandan çıkartıyorsunuz insanı. Bu yazıdan çıkardığın ana fikir bu mu senin?

mozlu dedi ki...

baba sen daha cok yaz ya...