Follow @chemedya

4 Ekim 2009 Pazar

Lig Tv Annemi Yorumcu Yap!


Gerçekten müthiş bir maç izledik. Gençlerbirliği önünde müthiş mücadele eden bir Fenerbahçe vardı. Gençlerbirliği de harika bir mücadele örneği gösterdi. Bu güzel maçın tadı damağımızdayken Lig Tv'nin karşısına oturdum keyifle. Yıllardır Fenerbahçeli bir yorumcu bulamayan lig'nin bu seneki Fenerbahçe yorumcusu Ersun Yanal. Ersun Hoca'nın yorumlarını izlerken şok oldum. Sanki bambaşka maçları izlemişiz gibi hissettim.

Tespitler çok garipti. Fenerbahçe basmıyor diyordu. Halbuki 90. dakikada bile pres yapıyordu Fenerbahçe. Gençlerbirliği 4 tane Volkan'ın kurtardığı bir tane de direkten dönen şutları atıyor ve sahada korakor mücadele ediyordu. Ersun Yanal'ın bu harikulade yorumlarını izlerken gözünde gözlüğü, başında baş örtüsü ve elinde dua kitabıyla annem başını kaldırdı ve şöyle dedi. "Aa niye böyle konuşuyor bu adam. Gençlerbirliği de gayet iyi oynadı, ayağında top tuttu. Çok güzel maçtı." Tabi anneme diyemedim bunun bir Lig Tv geleneği olduğunu, Fenerbahçe ne yaparsa yapsın hep küçümsendiğini.

Sayın Şansal Büyüka.
Direk size hitap edeceğim. Annem çok anlamasa da futboldan en azından gördüğünü söyleme kabiliyetine sahip. En azından herkesin gördüğü şeye farklı bir yorum yapmaz. Para falan da istemeyiz. En azından Fenerbahçeli olduğunu bildiğimiz bir yorumcu olur kanalınızda. Bu önerimi lütfen dikkate alın. Biz Fenerbahçeliler artık katlanamıyoruz yorumcularınıza. Annemi Fenerbahçe yorumcusu yap.

1 yorum:

tiniminnie dedi ki...

bnm de bir babaannem var. her maçta bir yorum da ondan.. hoştur, dinlemek lazım. en değerli yorumcularımız onlar olsa gerek :)