Follow @chemedya

29 Ekim 2009 Perşembe

Diyarbakır'daki Olayları Kim Çıkartmıştı?


Aşağıda verdiğim linkte bir iddiada bulunmuştum. Diyarbakır'da oynanan Fenerbahçe Diyarbakırspor arasında oynanan karşılaşmada olayları Diyarbakırsporlular değil Galatasaraylılar çıkarttı diye iddia etmiştim. http://chemedya.blogspot.com/2009/08/olaylar-kim-ckartt.html

Hafta sonu oynanan Fenerbahçe- Galatasaray maçından sonra Diyarbakır'da Fenerbahçe formalı bir bayanın yaklaşık 200 kişilik Galatasaray formalı grup tarafından linçe tabi tutulması ve dövülmesi olayı bu iddiamı iyiden iyiye güçlendirdi. Diyarbakırlı yazarlar bile bu duruma isyan ediyor. Diyarbakırspor küme düştüğünde yas tutan Diyarbakırsporlular şehir merkezinde Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak için eğlenen binlerce insana hayretler içinde bakmışlardı. Şehirde inanılmaz bir Galatasaraylı topluluğu var. Neredeyse apaçi gibiler. Ne Diyarbakırspor'u umursuyorlar ne de Diyarbakırlıları. Varsa yoksa Galatasaray holiganizmi ve Fenerbahçe düşmanlığı.

Bu olay Diyarbakırspor-Fenerbahçe maçında ki olayların organize bir şekilde çıkartıldığının da göstergesi.

Bu olayın mağduru olan hanımefendi maalesef ki Diyarbakırlılara yeni iş sahaları açmak için o şehire gitmiş bir gönüllü. Bu olayın vahametini daha da arttıyor. Hanımefendi'nin yazısını okumanızı öneririm.

http://www.semaverdergisi.com/Dayak-4811.html

Hiç yorum yok: