Follow @chemedya

22 Eylül 2009 Salı

Galatasaraylı Futbolcuların Hakeme Küfürleri


Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçından sonra Fenerbahçeli futbolcular bir medya linçiyle karşılaşmışlardı. Fitili her zamanki gibi Erman Toroğlu ateşlemişti. Alex'in omuzu nasıl hakeme değermiş, Lugano hakeme nasıl itiraz edermiş falan filan.

İyi tamam anladıkta bu hafta Maraton'da Murat Erdoğan ne dedi? : Galatasaraylı futbolcular hakemin gözlerinin içine baka baka küfrettiler hakeme. Hakem oyundan nasıl atmadı hayret.

Peki Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka üzerine konuştu mu bunun? Tabiki hayır. Reklama gittiler. Yorumlarını her zamanki gibi renklere göre yaptılar. Çünkü bu sene Fenerbahçe şampiyon olmamalı.Onların kurgusuna göre mutlaka Galatasaray şampiyon olmalı. Aziz Yıldırım zor durumda kalıp istifa etmeli ve lig tv'nin istediği adam oraya gelmeli. Böylece ihalede Fenerbahçe kozunu arkasına alan lig tv çok rahatlayacak.

Ancak Fenerbahçe camiası bu teoriye izin verir mi? Hiç sanmam. Bu olanları gördükten sonra Fenerbahçe'nin bu ligde çok rahat şampiyon olacağına inanıyorum. Çünkü hiç birşey Fenerbahçe'yi bu tarz şeyler kadar birleştiremez.

Hiç yorum yok: