Follow @chemedya

28 Kasım 2009 Cumartesi

Yeni Hedef Gökhan mı?


Erman Toroğlu, Bilica ceza alır dedi aldırttı. Oysa sahada yaklaşık 10 oyuncu birbirine girmişti.
Kazım 4 alır dedi. 4 maç ceza verildi. Hem de aynı hafta hakeme küfreden ve sonrasında hakemin üzerine yürüyen Eskişehirsporlu Doğa 3 maç ceza almışken.

Erman Toroğlu cezanın açıklamasını yaptı bu akşam Maraton'da. Meğerse gözlemciler işi gücü bırakmışlar, Kazım'ı koridorlara kadar takip etmişler. O sırada sahada birşey olsa gözlemci falan Kazım'ı takip ettiği için raporlarda yer almayacak. Neyse buna da doğaldır diyelim. Kazım meğerse duvarları yumruklamış soyunma odasına giderken. Erman Toroğlu gözlemcinin raporunu okumuş bu nedenle ceza verildiğini söylüyor. Tabi kimse o gözlemci raporunun eline nasıl ulaştığını sormayacak. Biz de sormayalım.

Ancak kafama asıl takılan şey Erman Toroğlu'nun bu kez de Gökhan'ı hedef göstermesiydi. Güya Gökhan, Beşiktaş tribünlerine el hareketi çekmiş. Bunu Beşiktaşlı taraftarlar söylemiş. Benim bildiğim Fenerbahçe taraftarları da Galatasaray maçında Arda'nın tribünlere hareket çektiğini söylemişti ama Maraton'da tek kelam edilmedi...Demek ki bundan sonra Maraton'da kelle alırken yeni referans kameralarının yakalayabildikleri de değil. Artık olayı aştılar ve tribündekilerin söyledikleri üzerine hedef gösterme olayına başladılar.

Şimdi göreceğiz. 3 vakte kadar Gökhan'a en koyusundan bir kırmızı kart, kameraların yakaladığı bir hareket, ya da gözlemcinin soyunma odasına kadar takip etmesiyle ile bir ceza verilecek mi verilmeyecek mi?

3 yorum:

todor dedi ki...

DOBerman bu gidişle hareketin kralını görecek ya, hadi hayırlısı. İşi gücü Fenerbahçe olmuş, yanlız burada esas gözden kaçan ve onun iplerini elinde bulunduran, esas oğlan sansardır. Öyle "aman hocam yapma, aman hocam deme öyle şeyler..." diyerek ters manyeller yapıp, çaktırmadan DOBerman a kafalık ortalar yaptığını görmüyoruz sanmayın. Hakaret etmemek için zamanında lig tv nin bu Hacivat-Karagöz'üne Beşiktaşlı taraftarların tepkisinin linkini koyarak geçiştiriyorum :

http://www.youtube.com/watch?v=IL16eGGFCTI

Rosso Relativo dedi ki...

Küfür edilen Gökhan Gönül tribüne karşı Formasını öptü bu küfürse helal olsun sana Gökhan Gönül... Bu adam resmi raporları nasıl okuyor o ayrı bi muamma. Bi de yayında okuduğunu söylüyor... Ne bu raporu nasıl okudu diye içerden soruşturan var, ne de kardeşim sen nasıl raporu okursun gel bakalım nasıl okuyorsun nerden diyen? Neyini konuşacağız, neresinden tartışacağız ki konuyu! Bu kadar da açıkça yapılmaz ki bu kadar da aleni olmaz ki... Tek hücrelide ar damarı aramak! Bizde garipiz!!!

Chemedya dedi ki...

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=17775


Fenerbahçe yönetimi 13 hafta sonunda bir kınama yayınladı sonunda. İnsanları aptal yerine koymaya devam ediyorlar ısrarla lig tv ekibi.