Follow @chemedya

8 Kasım 2010 Pazartesi

Fenerli miymiş? Vay be!

Antalyaspor maçında Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a basın tribününden bir kişi pet şişe atmış ve kafasına isabet ettirmiş...Adamı araştırmışlar meğerse Fenerbahçeliymiş...

Bu Fenerliler de her delikten çıkıyor...Sen git basın tribününe gir. Ertuğrul Sağlam'ın kafasına pet şişe at...Hem de basın tribününde...Olacak şey değil...

Bursalı basın mensupları allahtan oradaymış ve al aşağı etmişler adamı...Bravo...Bursalı basın mensupları geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçında ne kadar cevval olduklarını göstermişlerdi.

Ne mi olmuştu...

Sağımda solumda sürekli küfür etmeleri mühim değil...Bu olabilir...Maçın devre arasında basın tribünün hemen altında bulunan giriş tüneline eğilen bazı Bursalı basın mensupları Fenerbahçeli oyunculara neredeyse dokunacak uzaklıktan küfürleri saydırıyorlardı. Hele ki bir tanesi eğilip Emre'ye O..Ç.. bile dedi...Hele ki iki bayan vardı ki sanki basın tribününde değil de maratonda amigolardı...Emre'ye terbiyesiz diye bir bağırışları vardı ki...

Evet Antalya'da pet şişe atılmış Ertuğrul Sağlam'a...Bursa'da Emre'nin annesine küfür edilmiş basın tribününden...İyi de bu ikisinin ne farkı var birbirinden...Yarın öbür gün birilerinin basın tribününde bıçaklanması mı bekleniyor? Bursa'da Fenerbahçelilere bunu yaşatanlar hangi yüzle Antalya'da yaşananlardan şikayet ediyor?

Önce herkes kendi çöplüğünün önünü temizlesin...Sonra şikayet etmeye hakkımız olsun...

2 yorum:

Yedinci Samuray dedi ki...

Usta senin bu yazdıklarını bi de şu resmi denen zımbırtı sitemizden duysak !!

Yani taraftarı kadar kendisine sahip çıkamıyor bu kulüp ,sonra da ağlayıp sızlanıyor yöneticiler !
Anlamadım gitti.

fenerlihüseyin dedi ki...

Bursada oturan ve Bursa'nın yerel kanallarını arasıra seyreden biri olarak tavsiye ederim kabloluda falan bulup seyredin.
Buram buram yerel kokan bir zihniyetin alınan şampiyonluk sonrası büründüğü büyüklük pozlarını birer insan manzarası olarak seyredin .
Bursa "büyük " olma şansını heba ediyor. Görgüsüzce şişiniyorlar , oynamadıkları futbola rağmen Ertuğrul Sağlam'ın gevçen sezon tutturduğu takım kimyası ve son haftalardaki iyi saatte olsunlar maharetiyle yakaladıkları bu şansı heba ediyorlar .
Büyük olmayı sadece şampiyon olmak zannediyorlar.
Klüp başkanı bile küskün , forma reklamına verilen parayı az bulup reklamsız çıkarıyor takımı sahaya.
Kime göre az , neye göre az ?
Sanıyorlarmış ki Fenerbahçe, 6.Saray , Bjk , Trabzonspor o reklam gelirlerini sadece şampiyon oldukları için alıyorlarmış.
Yazık . İçine girdikleri elbiseyi doldurmaktan çok ama çok uzaklar .