Follow @chemedya

27 Haziran 2010 Pazar

Bir aldatma hikayesi..! Bir omurgasızlık hikayesi...!


Fenerbahçe- Efes Pilsen serisinin oynandığı dönem. Kaya Peker mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi ünlü voleybolcu Vesna Jelic'i hem de kendi evlerinde eşinin en yakın arkadaşlarından biri ile aldatırken basılır...
Bu hatanın bedelini eşini kaybederek ve doğal olarak büyük bir deprasyona girerek öder...Bunun yanı sıra bu sahadaki performansını da etkiler ve Kaya final serisinde kötü bir performans sergiler...

Aynı Kaya Fenerbahçe ile anlaşır aradan bir süre geçtikten sonra ve yurt dışına gider...
Sonra mı ne olur?

Nur Gencer bunu bile bile şöyle der...
Bu kadar aleni (açık‚seçik) bir şike ve üç kağıt görmedim.
Adam ortalama 12-15 sayı‚10-12 reboundla oynuyor
sonra final serisinde 2 sayı‚2 rebound ortalama yapıyor‚daha maçlar oynanırken FB ye geçeceği yazılıyor‚çiziliyor ‚sonunda transfer gerçekleşiyor‚hiç kimseden ses yok‚vah vah Efes Pilsen‚vah vah Tuncay Özilhan‚Federasyon desen uyuyor‚yönetici uyuyor‚şike nasıl olur isimli kitabın baş yazısı böyle olmalı.
Basket Dergisi yönetimi de bu yorumu 30 dakika sonra kaldırır zaten.


Bu yazıyı yazan adam yıllarca basketbol camiası içinde yer almış ve basketbol milli takımında görev yaparken sahte görevle yurt dışına adam gönderme skandalına imza atmış...Yorumu sizlere bırakıyorum...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hıncal'ın basketbol versyonudur kendisi,amaç her zaman her şartta Fenerbahçe'ye zarar vermektir....
Bu arada Kaya gibi bir şerefsize de yakışıran bir hareket olmuş bu olay ama biz NEDEN aldık bu herifi!!!

onore dedi ki...

Aynı kişi GS'nin Cemal Nalga skandalı sonrasında Barış Ertül'ün Radyospor'daki programına katılıp, ben olsaydım bir şekilde GS'yi kurtarırdım, büyük kulüpleri kollamak gerek diyen, Barış Ertül'ün büyük kulüpleri böyle sahtekarlık yapma hakları mı var sorusuna da pişkin pişkin yanıt vermeye çalışan kişidir.

Sekhranikos dedi ki...

güzel bunu yazan kardeş şöyledir böyledirde abe canlar bu söylediklerinde hiç doğruluk payı yokmu? Aynı şey bizim başımıza gelse bir oyuncumuz ortalamasının altında performans gösterse, ardından sezon sonu gazetelerin bahsettiği gibi rakibe gitse?

Ona buna çamur atmaktansa olayı iyi analiz etmeli. Fenerbahçenin son dönem yaptığı her iş beni irrite ediyor. Mide bulandırıcı bir hal alıyor rakiplerin ne dediği umurumda değil. Benim kulübüm bu tip pislikleri normalleştirmeye başladı. Tıpkı Daum olayı gibi, önce daum diyorki aykutun yerimde gözü var sezon boyu aykut daum hır gürü devam ediyor. Kimse aykuta toz kondurmuyor, sezon bitiyor A aa Aykut teknik direktör? Ne iş ağalar? Bu takımı adnan sezgin yönetse bu kadar bayağılık yapmazdı üç beş standart şike ile dönderirdi tezgahı en çok!

Bu kulüp gün geçtikçe bayağılaşıyor. Binicem üstüne vurucam kırmacı yönetim mottomuz oldu. Hayırlı olsun!! Taraftar bile hazmetmeye başlamış baksana!