Follow @chemedya

14 Mayıs 2010 Cuma

155 Alo Polis

Bakın yukarıdaki numarayı çevirince polise bu ülkede olan biten ve sizin bildiğiniz her türlü yolsuzluk, hırsızlık, kaçakçılık ve bilimum kanun dışı eylemi ihbar edebilirsiniz...

O nedenle bu bloga girip adınızı yazacak bile cesaretiniz yokken küfürlü bir şekilde " bir tarafın yiyiyorsa Aziz Yıldırım'ın fenerium tırlarıyla eroin kaçırdığını da yazsana" diye yazmayın...

Çünkü geri zekalı durumuna düşersiniz...Birincisi adınızı yazamadığınız için sizi küçümserim...
İkincisi böyle bir durum varsa ve bunu biliyorsanız aşağıdaki numarayı ezberlemeye çalışın... 155...

Eğer bu numarayı ezberlemek size zor geliyorsa elinize yazın kalemle...
Ardından burada gelip yorum yazarak kendinizi yoracağınıza bu numarayı arayın...
Aynen buraya yazdığınız yorumu polise iletin...Polis araştırsın...

Bununla da yetinmeyin...Savcıya gidin...Aziz Yıldırım bu ülkedeki herkesi satın aldı...Hatta "utanmasak Adnan Polat'ı ve Yıldırım Demirören'i de satın alacak diyeceğiz" diye şikayet edin...

Ki sonra buraya gelip 60 iq'nuzla yorum yapmayın...


Yoksa sizden biraz daha zeki insanlar bazı sorular sorabilir...
Madem Aziz Yıldırım bu kadar güçlü nasıl oldu da Fenerbahçe'nin Denizli'de şampiyonluğu çalındı diye sorabilirler...
Madem Aziz Yıldırım bu kadar güçlü nasıl oluyor da Fenerbahçe yaklaşık 30 haftadır penaltı kullanamıyor diye sorabilirler...
Madem Aziz Yıldırım bu kadar güçlü neden sadece 12 yılda sadece 4 şampiyonluk kazanbildi diye sorabilirler...
Madem Aziz Yıldırım bu kadar güçlü Galatasaray, Beşiktaş hatta Kayserispor bile istemediği hakemin meslek yaşantısını bitirirken örneğin Tolga Özkalfa nasıl hakemlik yapabiliyor diye sorabilirler...
Daha bir sürü buna benzer sorularla karşılaşabilirsiniz...60 iq ile bu sorulara yanıt vermekte zorlanabilirsiniz...


Yukarıdaki satırları adını bile yazmaktan aciz ve kendini aşağılıkça ifade eden aciz arkadaşlara ithaf ediyorum...

27 yorum:

todor dedi ki...

fenerium tırı ile eroin kaçırmak mı?
:)
yuhh bu ne hayal gücüdür?
kurtlar vadisi izleye izleye adam(!) nasıl bir senaryo makinasına dönüşmüş.

60IQ bile iyimser bir yaklaşım olmuş
bu yorumu yapan güzel insana.

Burak dedi ki...

Ahmet, yazının başındaki serzenişine katılmakla birlikte yazının sonundaki "madem aziz yıldırım bu kadar güçlüydü neden denizli'de şampiyonluğu verdi?" şeklindeki soruna karşı ben de şunu sormak istiyorum. yıllarca ulusoy'un fb düşmanı olduğunu iddia ettiniz. madem ulusoy fenerbahçe'ye karşıydı nasıl oldu da fenerbahçe onun döneminde 3 şampiyonluk kazandı? Fenerbahçe'nin düdük astırdığı hakem yok demişsin. Ama mesela Selçuk Dereli'nin hakemliğini bitiren yönettiği Fenerbahçe maçlarıydı. Keza Bülent Demirlek'in de.

enis dedi ki...

adsızsınız,karaktersizsiniz,aşağılıksınız,EZİKSİNİZ,MALSINIZ

tozlu parkeler dedi ki...

Hadi be bunu da mı söyleyen var.
ben Fenerbahçe, Fener Rum Patriğinin takımıdır hezeyanının zirve olduğunu sanırdım.
Burak, şöyle başlamış. ''Haluk Ulusoy madem bu kadar güçlüydü...''
Burak biz Haluk Ulusoy güçlüydü demedik, şerefsizdi dedik.

shadowturk dedi ki...

fenerbahçe selçuk dereli konusunda haksızmıydı?peki sormak lazım arkadaşa ne der.çünkü onların şikayetçi olduğu hakem yok.

simerazzi dedi ki...

biz o şampiyonlukları söke söke aldık. bu takım koca ligi 2 penaltı golüyle şampiyon bitirirken gs 4 yıl arka arkaya şampiyon olurken FB,bjk ve ts'nin 4 yıldaki toplamı kadar penaltı attı. orta sahadan penaltı çalan, baraj deviren filipescu'yu görmeyen hakemler hep ulusoy zamanındaydı. selçuk dereli de kupayı resmen bjkye verdiği maçla bitti, bitirdi kendini.

todor dedi ki...

selçuk derelinin hakemliği fenerbahçe sayesinde değil, ulusoyun tetikçisi ve eski mhknın bir numaralı yalakası olduğu için yeni federasyon ve mhk tarafından bitirilmiştir. selçuk dereli uzun süre fener maçlarına verilmemiştir sebebi ise aziz yıldırımın gücü değil adamın bizimle olan mahkemesinin devam etmesidir.
fenerbahçe olarak maalesef öyle bir gücümüz olmamıştır.
kimilerinin ali aydının, cem papilanın,serdar tatlının hakemliğini bitirdiği, kayserisporun bile hakeme düdüğünü astırdığı türkiye futbol liginde ben fenerbahçenin böyle bir vukuatı olduğunu hatırlamıyorum.

Burak dedi ki...

"Fenerbahçe Selçuk Dereli konusunda haksız mıydı peki?" Yine aynı mantık. Bakın kimsenin kaşı gözü ayrı oynamasın, Selçuk Dereli Fb-Bjk Türkiye Kupası yarı finali yüzünden değil sırf Denizli-Fb maçı yüzünden Fb'nin kara listesine girdi. Maç boyunca sonuca etki eden tek bir hata yapmadığı maçta sırf maçı tatil edip Fb'ye havadan 3 puanı vermedi diyedir tepkiler. eğer sorun bu değil de derelinin fb maçlarındaki aleyhte kararları derseniz ben size derelinin fb'ye kıyak geçtiği pek çok maç ve karar gösteririm. mesele 3 aralık 2006'daki fb-gs maçının 90.dakikasında önder turacı'nın hentboluna penaltı vermememesi ve maçın bu sayede 2-1 bitmesi. buyurun buradan yakın. bu arada penaltılar konusunda istatistik veren arkadaşa da bir hatırlatma; Galatasaray 1997-1998 sezonunda toplam 4 penaltı kazandı ve bunların sadece 2 tanesini gol yapabildi. 2 penaltı golüyle şampiyon olmak size mahsus birşey değil yani!

alihoca dedi ki...

Fenerium tırı ile eroin kaçırmak?

Böyle bir iddiayı yaratan pskolojik durumu,
Rahmetli Mazhar Osman bile tedavi edemezdi sanırım.

Allah ıslah etsin diyelim...

todor dedi ki...

@burak
dünyanın herhangi bir yerinde o maç tatil edilir, kaşı oynayanda sensin gözü oynayanda. 98 de 4 penaltı verilmişmişte 2sini atmış,siz gol atana kadar penaltı verilsin ozaman. ertelenen maçları, haluk,ağar,mesut yılmaz, fatih terim ekseninde nasıl şampiyon olduğunuzu biliyoruz şimdi gelip burda kimseye ders vermeye çalışma.
derelinin hakemliğini bitirdi diyorsun, denizli maçından sonra ne kadar daha hakemlik yapmış bak öğren, gel, sonra konuş, kimin neresi oynuyor görünüyor. bırak sen dereliyi falanda diğer renkdaşların gibi bu hafta da trabzona yalvar.

todor dedi ki...

ohhh çok güzel oldu
bursa şampiyon oldu
fener şampiyonluğa giderken kirli olan lig bir gece de akça pakça oldu, fener taraftarı dışındakiler herhafta bir takım tutmak külfetinden kurtuldular. birileri 10puan fark yediler ama olsun fener şampiyon olmadı ya ohh herkes rahatladı geçmiş olsun hepimize. harika bir ligimiz var...

Nihat dedi ki...

Bursa maçı 2-2 oldu diye sevinen taraftar fenerbahçe taraftarı değil mi?? Demek ki fenerbahçe taraftarı da başka bir takımın maçının sonucuyla sevinmiş kendi maçıyla işi bitirememiş.

ayrıca zamanında galatasarayın karşında avrupadaki takımları tutarak renk skalasında renk bırakmayan fenerbahçeli arkadaşların şimdi " siz bukalemun oldunuz" demesi ne kadar anlamlıdır bunu da sormak lazım.

Burak dedi ki...

Çok ileriye gitmeye gerek yok Nihat, geçen sezonki Galatasaray-Hamburg maçı sonrası herşeyi özetliyordu aslında.

todor dedi ki...

ooo nihat tuzu almış gelmiş

todor dedi ki...

burak-nihat
bu dedikleriniz dünkü maçın sonrasında 19mayıs tribünlerinde gençlere 2-1 yenildikten sonra şampiyon olmuş gibi göbek atan taraftarınızın açıklamasımıdır????

burada hamburg muhabbeti yapacak en son kitle siz olmalısınız herhalde fenerin her avrupa maçından önce tribünlerinizde o takımın renkleriyle mesaj veren kitle(!) olarak.

avrupa maçlarında herkesin bir diğerinin rakibini tutması alışıldıktı da kız kardeşiniz ve sizin başkanınızın kupayı ligi şu alsın, bu versin diye açıklamalarıyla zaten bukalemun olma yolundaki evrimizin ilk adımını siz atmıştınız.

kırılgan nihat, başka bloglarda da raslıyorum senin yorumlarına ve cidden bir insan bu kadar çok blog okur da bu kadar zor mu anlar şaşıyorum. güzel kardeşim fenerbahçe 2.golü atamadıysa, bursasporun gol yemesini beklemekten daha doğal ne olabilir?
yok yine anlamadım sen ben başka örnek vereyim ki belki yardımcı olur; sene 2006 biz denizli ile oynuyoruz siz kayseriyle, sizin maç erken bitti, ne yaptı sizin yöneticileriniz bizim maçı seyretmeye başladı, dualar ettilerki maç öyle bitsin, bu da bukalemunluk değildir sevgi kelebeği. bukamelumluk sizin bu sene yaptığınız gibi hiçbir iddianız olmamasına rağmen her hafta fenerin rakibini tutmaktır. biliyorum bu hafta lig bitti, biraz boşluk içidesin, kimi tutacağını bilemedin ondan ekürin burakla kafanız biraz karışık.
neyse lig bitti dönün eski renklerinize, seneye allah kerim...

Nihat dedi ki...

tuzu alıp gidenler , stadı yakanlar todor kardeşim.

belli ki bu tramva'da sizi üzecek bir 4 sene de trabzonspor küme düşsün diye beklersiniz artık.

avrupa takımlarını tutmaktan bahsetmişsin. yahu biraz utanma olur. chelsea yi buraya elinde çiçeklerle karşılayan ilk taraftar grubu fenerbahçelilerdir. chelsea galatasaray'ı yendikten sonra helal olsun diye pankart açanlarda fenerbahçelilerdir.

10 sene önce önce milan'ı, sonra bologna'yı sonra dormunt'u daha sonra leeds'i en sonunda da arsenal'i tutarken bukalemundunuz. hala bukalemunsunuz. gerçi daha sonra real madrid'i falan tuttunuz ya olsun.

saol sayende neyin bukalemunluk olup olmadığını da öğrendim de siz de şu sevinme işine bir çözüm bulun. 17 kere şampiyon olup 19 kere sevinmek herekse nasip olmaz.

todor dedi ki...

@nihat
ah bir de el şeyiyle gerdeğe girmeseniz belki adam olursunuz ama zor be...
baksana bursa şampiyon 6s tur atıyor. ne kadar bastırılmışsa duyguların artık, neyse biz basmaya devam ederiz siz bastirmaya. bu böyle sürer gider...

Burak dedi ki...

Bundan 9-10 hafta önce 4. olduğunda kendinden umudu kesip de Bursa'ya destek topikleri açanların, geçen sene bu zamanlar Sivas şak-şakçısı kesilenlerin şimdiki durumları güzel bir tez konusu olur aslında. Galatasaray-Bursa çekişip de son maç Bursa'nın şampiyon olmasına sevinmezdim diyen Fenerbahçeli en kaba tabirle yalancıdır. Aynı durumda Galatasaray olsaydı şu anda Fenerbahçeliler hala zafer turundaydı.O yüzden bukalemun mukalemun gibi bu arabesk söylemleri bırakacaksınız arkadaşım!

Nihat dedi ki...

valla el şeyi dedin ya saydım bir sürü takım sizin daha önce tuttuğunuz.

todorcum sen adresini yolla sana bi kasa soda bir de norveçli balıkçıların kullandığı kremden yollayayım. ellerin nasıl olmuştur yabancı şeyi tutmaktan.

todor dedi ki...

bu arada dikkatimden kaçmıyor küskün nihatım.
fener yenince tavır yapıp daha da gelmem bloga tripleri atıyorsun (bak dikkatli oku gelme demedim, gelmem diyorsun dedim sonra bana gelme dediler diye ağlıyorsun) ama fener kaybedince soluğu almadan damlamışın. yorum yorum üstüne, bir kendine güven gelmiş, bir mutluluk, bir sevinç görende sen şampiyon oldun sanar. varsın fener şampiyonluğu kaçırsın, kıymetli, buram buram analiz kokan, derin futbol bilgisi ve tecrübe ile harmanlanmış yorumlarından bizi mahrum bırakma yeterki.
hadi itiraf et yoksa bu fenerium tırı ile eroin kaçırma senden mi çıktı? hadi, hadi? itiraf et. tam bu kubrick ayarı yaratıcılık bir tek senden çıkar. hadi söyle... söyle, varmı daha buna benzer teorilerin...

SARSLAN dedi ki...

Site sahibini tanımamış olsaydım eşer, sırf Nihat imzalı yazılara mazur kalmamak için hayatta bu bloğa uğramazdım. Ama ne yaparsın elimiz mahkum bir kere.

Kendisinin kesinlikle Guiness rekorlar kitabına girmesi gerektiğini düşünüyorum.Adamın işeyebildiği uzaklığa kimsenin ulaşması mümkün değil!

Burak rumuzlu şahıs ta fena değil ama bir Nihat olabilmesi için daha çok pratik yapması gerekir.

todor dedi ki...

nihatım norveçli balıkçım
sen bana el kremini yolla
ben de sana dudak kremini hemen yolluyorum.
malum....

todor dedi ki...

@sarslan

birini daha bulsalar komedi dans üçlüsü olacaklar onu bekliyorlar.

todor dedi ki...

böyle olur
bir takıma hiç acımadan 10 sene düzenli tecavüz edersen, ortaya çıkan ürünler bunlar gibi olur.
nihat boğaza bursa bayrağını sen mi astın?
doğruyu söyle bak söz kızmayacam.

Nihat dedi ki...

todor sen cidden klinik vakasın.
ben , eğer bana edilen hakaretlere aynı şekilde verdiğim cevaplar yayınlanmayacaksa gelmem dedim. sen bu aralar çok oturduğundan dolayı anlayamıyorsun galiba. zira lafları beyninle anlamamak gibi bir sorunun var.

caddede maç sonunda beşiktaş diye bağıran fenerliler de gördük, arsenal diye tshirt yaptıran da, roma polisine uzanan eller kırılsın diye pankart açan da.

ahmet ercanlar biliyor ama sizin gibiler anlasın diye buraya da yazayım bu yazıya konu olan mesajı ben bırakmadım.

guiness rekorlar kitabına girecek bir takım var sa o da fenerbahçedir. en kısa şampiyonluk sevinci ve 17 kere kupa alıp 19 kere sevinme katagorisinde.

aslında sen de haklısın todor bir taraftarın algılarıyla 4 senede bir oynarsan stadı da yakarlar , beşiktaş diye de bağırırlar, sahaya inip timsah da yaparlar. kızmıyorum sana , üzülüyorum sadece...

todor dedi ki...

bir şarkısın sen nihat
yemin ediyorum dillerden düşmezsin, efsane olursun bu blog ortamında.

hey koyuna yeşil ot yedirip,beyaz süt çıkaran allahım kızmak nasıl da yakışıyor nihatıma.
tamam tamam kızdırmıyacam söz bu 155li başlık altında da fazla seni zaten adamın blogu da ikimizin tartışma yeri oldu.

hadi bak en büyük cimbom, şampiyon cimbom,harika takım, muhteşem takım, los galacticos,dos sanchez,viva zapata,andre dorya.

sen yeterki kızma,incinme,darılma
nihatım algı reseptörüm,hava bükücüm, kayıp şifrem,8.harikam, hıncal uluçun veliahtım,nihat görünümlü serhat uluerenim,gökmen özdenak gömlek yakalım...

Fener38 dedi ki...

gol olur bu yazi,agzina saglik ahmetcim