Follow @chemedya

2 Nisan 2010 Cuma

Bunun adı iki yüzlülüktür


Spor medyası maalesef TFF'ye verdiği tepki nedeniyle bir kez daha iki yüzlü olduğunu göstermiş oldu.

Herşeyden önce TFF tarafından Vatan Gazetesi'ne bir özel röportajın servis edilmesi hiç hoş değil. Ancak bu Vatan Gazetesi'nin sorunu değil. Onlar tabi ki kullanacaklar. TFF, Arda röportajını Vatan Gazetesi'ne vererek bir nevi medyanın iki yüzlülüğünü göstermiş oldu.

Örneğin bugün Ercan Güven yazıyor köşesinde( Kendisi en beğendiğim yazarlardan biridir. Diyor ki TFF kendi sonunu hazırladı bu röportajla. Yarın öbür gün TFF'nin bitişi bu röportajla anılacak. Yani medyanın TFF'yi bitireceğini söylüyor.

Daha birçok yazar ve spor müdürü bu konuda tepkisini açıkça ortaya koyuyor.

Peki buradan sorayım...
TFF başarısızsa zaten eleştirmek sizin işiniz. Neden bugüne kadar bunu yapamadınız?
Bu röportaj TFF'nin sonu olacaksa, TFF'nin başarısızlıkları ne olacak? Yani başarısız olursa sorun değil...Ama gazeteleri kızdırırsa sonu geliyor. Yani federasyon her türlü yanlışlığı yapabilir, herkesi yakabilir, her saçmalığa izin var ancak medyayı kızdırırsa bittiler...

Neden? Ali kıran baş kesen misiniz siz?

TFF'yi eleştirecekseniz, yıkacaksanız, başarısızlıkları ve beceriksizlikleri için yakıp yıkın. Bir röportajı size vermediği için değil.

Son sorum da İbrahim Seten'e olacak. İbrahim bey bu röportajın size verilmesi neyin diyetiydi? 10 gün önceki basın toplantısının olabilir mi?

4 yorum:

GÜRAY İŞDAŞ dedi ki...

Sevgili Ahmet;
Sanırım bir seninle ben memnun değiliz federasyondan:)Bütün postlarına o kadar yorum gelir,bu posta hiç yorum gelmedi.Bjk ve Bursa maçlarında verilen-verilmeyen penaltıları görünce,bu akşamki maçta bizi kötü bir hakem yönetimi bekliyor gibi hissediyorum.İnşallah yanılırım.Eğer böyle olursa burası da federasyonla ilgili yorumlarla dolup taşar.Sevgiler...

fenerlihüseyin dedi ki...

Basın toplantısı metni hazırlamak zor iştir malum.

Diyeti de böyle ağır olur ;)

Adsız dedi ki...

Ahmet bey,

Özgener'in yaptığı basın toplantısındaki konuşma metninin Şansal Büyüka ve İbrahim saten tarafından hazırlandığı ve Özgener'e "Başkan Aziz Yıldırım konusunda biz arkandayız" dedikleri söyleniyor. Acaba sizde buyle bir duyum dınız mı?

Böyle birşey gerçekse, (ki ben gerçek olma ihtimalinin yüksek olduğuna inanıyorum) bu nasıl bir düzendir?

Chemedya dedi ki...

Maalesef doğru o yazılanlar.