Follow @chemedya

21 Mart 2010 Pazar

Aynı Pozisyon- Aynı Kişi- Farklı Yorum...




Aşağıda Erman Toroğlu'nun yukarıdaki iki resim hakkındaki iki yorumunu okuyacaksınız...Ben yorumu bu blogu takip eden Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı okuyucularıma bırakıyorum...Çünkü bazı zamanlar yorum yapmamak yorum yapmaktan daha etkili olabiliyor...



Tarih 1 Kasım 2009 Kayserispor-Fenerbahçe maçının ardından...Maraton programı


Erman Toroğlu: Burada Roberto Carlos ofsayta çok meraklı. Biraz tabi yaşın da vermiş olduğu tecrübeyle devamlı ofsayt peşinde. Burada bütün Fenerbahçe oyundan düşüyor Carlos dahil. Cangele de öyle bir çıkıyor ki buradan unutturuyor kendini. Carlos’a sarı kart mı verirsin yoksa kırmızı kart mı verirsin?


ŞANSAL BÜYÜKA: Topun gittiği yöne göre değişir hocam.


ERMAN TOROĞLU: Sence Cangele gitse bariz gol şansı var mı yok mu?


ŞANSAL BÜYÜKA: Var gibi gözüküyor hocam.


ERMAN TOROĞLU: O zaman kırmızı kart hocam. Fenerbahçeli hiçbir oyuncunun Cangele’yi durdurma gibi bir imkanı yok. Burada çekti ve bıraktı. Penaltı verilir bence kırmızı kartta verilir. Burada çekmeyeceksin rakibi sevgili Şansal. Çekersen penaltı verilir bundan daha normal bir şey daha olamaz. Zaten Cangele’nin isyanı hızı kesildi diye.



Tarih 21.02.2010...Bu kez Fenerbahçe- Gaziantepspor karşılaşması...Yorum aşağıdaki Jpeg'de...


3 yorum:

Nihat dedi ki...

çalışma arkadaşın değil mi ahmet , erman senin:)??? git yanına söyle bu nasıl yorum diye :)

GÜRAY İŞDAŞ dedi ki...

Sevgili Ahmet Erman yazının devamında karar doğru dedikten sonra,faulü verdi doğru karar diyor.Bunlar eyyam ve etrafa manyal yapmaktan maçı bile izlemiyorlar.Hakem Taç ile devam ettirdi ve o taçı da Gökhan Gönül'e 3 kere tekrar ettirdi.Düşünün artık Erman'ın nasıl bir ruh hali içinde Fenerbahçe'nin maçını nasıl izlediğini.Gerçi Rıdavan Dilmen'de ''faul atışı ile devam ettirdi değil mi?'' diyerek Güntekin Onay'a soruyordu.Allah Biz Fenerbahçelilere sabır versin demekten başka bir şey demek gelmiyor...

Adsız dedi ki...

Sayın Ercanlar,
Aynı kurumda çalışıyorsunuz. Bunu yüzyüze sorup cevap almayı deneseniz nasıl olur? Bu kişi konu Fenerbahçe olunca, tüm kuralları rafa kaldırıp, içindekileri kusuyor.
Bundan sonra da ıslah olacağını sanmıyorum.