Follow @chemedya

11 Şubat 2010 Perşembe

Bilgilendirme

Kendimle ilgili bir bilgilendirme yapacağım çok kısa olarak...
Sadi Kemal Yaşar, Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinden ben gitmeden çok önce ayrılmıştı. www.holigan.com.tr sitesinde yazıyordu. O'nun yerine gitmedim Hürriyet Gazetesi'ne. Mesleğe 1997 senesinde Fanatik Gazetesi'nde Fenerbahçe muhabiri olarak başladım. Tam 13 sene olmuş...İstanbul İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunuyum...1996 girişliyim...
Ataryemez.com sitesinde yorum yapanlar hakkımda bilip bilmeden yorum yapmışlar. Hürriyet Gazetesi'ne girişimin blogumla uzaktan yakından bir ilgisi yok...Ercan Saatçi'yi Hürriyet'e iş görüşmesine gittiğimde tanıdım...Yazılara kısa bir ara verip bu bilgilendirmeyi yapıyorum.

6 yorum:

Bolat dedi ki...

ne yani yok musun bir süre?
:(

Chemedya dedi ki...

Hayır varım ancak insanlar bilip bilmeden yorum yapabiliyorlar. Bu nedenle bu bilgilendirmeyi yapmak istedim...Bloga aynen devam...

Adsız dedi ki...

yalancının :p

steven_stiffler dedi ki...

Ahmet abi Hürriyet'te olduğunu bilmiyordum açıkası.Pek gazete okumam,internetten takip ederim gündemi.

2 gündür Hürriyet binasının karşısındaki binadaydım,bilsem bir çayını içmeye gelirdim :) Şaka bir yana internet insanlara sallamak için güzel bir icat.Ben en çok Meriç Tunca'ya sallayanlara gülüyorum.En çok da Osman Tanburacı'ya sallıyorum.

Cengiz GÖRAL dedi ki...

Galatarasaylı olsaydınız muhtemelen böyle bir durum söz konusu olmazdı..

Siz burda gerçekleri yazıp, Fenerbahçe'nin hakkını savundukça daha çok sallarlar size..

Umarım yılmaz ve devam edersiniz..

Adsız dedi ki...

Ahmet , sen medya ortamınını fanatik 65 lilerle dolu olduğunu biliyorsun. Hem de pek çoğu önce meslek ahlakı demeyen tipte , konu 65 olunca günahsız bir melek , Fenerbahçe olunca şeytandan bahseder gibi yazan , yorum yapan bir dolu insan. Bunların hiç biri hakkında hiç bir yerde eleştiri bile göremezsin hiç bir yerde.

Ama konu Fenerbahçe'li biri olunca kılıçlar kınından çıkar , kalemler bilenir kanlı mesajlara ...
Sadece tekin dur , sağlam bas . Senin gibi Fenerbahçe'lilere ihtiyacımız var .
hüseyin