Follow @chemedya

26 Ocak 2010 Salı

Kasıtlı mı Yapılıyor?

Fenerbahçe taraftarı transfer beklerken medyada çıkan haberler ve yorumcuların telaffuz ettiği isimler Fenerbahçe taraftarının beklentilerini inanılmaz yükseltmiş durumda. Şu aralar alınacak ismi az duyulmuş bir isim bile taraftar da infial yaratacak neredeyse.

Abdulrahim Albayrak dün tv'lerde Fenerbahçe'nin çok önemli bir yıldızla anlaşmak istediğini söyledi. Bugün de Reha Muhtar İtalya Liginde oynayan 3 önemli isim verdi. Ki bu isimlerden biri de Bolatelli. Dalga geçmiyorlarsa eğer çok ciddi bir manipülasyon söz konusu. Ben niyetin çokta iyi olduğunu düşünmüyorum. Tüm bunlar olurken Adnan Polat gülümseyerek 1 transfer daha yapacağız açıklamaları yapıyor.

Benim Fenerbahçe cephesinden aldığım duyumlar transferin olma ihtimalinin çok zor olduğu yönünde. Bir oyuncu alınırsa eğer bence süpriz olacak. Ancak alınmazsa Fenerbahçe taraftarı iyiden iyiye gerilecek. Bu yorumları yapan beyefendiler de Papermoon'da kahkahalarla bu duruma gülecekler.

Transfer ihtiyaca göre yapılır. Şov yapmak için yapılmaz. Bence Fenerbahçe eğer iyi bir kanat oyuncusu bulmazsa transfer yapmasa da olur.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

"en iyisni alacağız" diyen nihat özdemir gs yöneticisi mi ? yoksa herhangi bir gazetenin spor müdürü mü ?

campell'ları morientesleri kürsüde dile getiren aziz yıldırım değil miydi ?

katılıyorum beklenti yükselten birileri var.

todor dedi ki...

maldonado,josico gibi adamlar getireceklerse hiç getirmesinler zaten.
ben basından birilerinin beklentiyi özellikle yükselttiğini düşünmüyorum. basının işi zaten asparagas.beklentileri yükselten yönetim ve hersene bir yıldız diyen başkanın bizzat kendisidir. basın tabii ki şişirme haber yapacak, en son robinho gs da diyorlardı. sadece fenere yapmıyorlar yani.