Follow @chemedya

17 Aralık 2009 Perşembe

Fikrinizi Takip Etmelisiniz...



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım çıkıyor ve "hakemler hakkımızı yiyiyor" diyor. Doğru. Sezon başından beri bu konuda Fenerbahçe taraftarı zaten sıkıntılı ve yönetimin bu konuda konuşmamasından dolayı rahatsız.

Ancak aradan 2 hafta geçiyor bu sözlerin altı doldurulmuyor. Sözlerin altını başta Hıncal Uluç olmak üzere Galatasaray yazarları, durumdan vazife çıkartan spor medyası dolduruyor. Bir kısım Aziz Yıldırım'ın kötü gidiş nedeniyle bu açıklamaları yaptığını söylüyor. Bir kısım aslında Fenerbahçe'nin hakemler tarafından kollandığını söylüyor. Durumdan faydalanmak isteyen Ankaragücü teknik patronu Fikret Yılmaz gibi isimler yenilgilerini bu açıklamalara bağlıyor. Trabzonspor idarecileri ise bu açıklamalardan kendilerine düşecek payı nasıl alırız derdindeler. Hafta boyunca yaptıkları açıklamalarla Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemini etki altına almaya çalışıyorlar.

Fenerbahçe'nin elinde gayet iyi izlenme oranları olan TV'si var. Bu tv'de her türlü görüntü kullanılabiliyor. Yani sezon başından beri olan bitenlerin görüntüleri mevcut. Fenerbahçe yönetimi bir basın toplantısıyla kendilerine yapılan haksızlıkları kamuoyuna ispat edeceklerine yine sessizliğe bürünüyorlar. Yine ortalığı boş bırakıyorlar. Hıncal Uluç ve ekibi bir yandan, Şansal Büyüka ve ekibi ayrı bir koldan bu boşluğu istedikleri gibi doldurup kamuoyunu etkileyebiliyorlar.

Şu anda kamuoyunda istenilen ortam oluştu. Aziz Yıldırım konuştu diye hakemler Fenerbahçe'yi destekliyorlar! Bakın göreceksiniz Trabzonspor-Fenerbahçe maçında da garip şeyler olacak. Bence artık bunun sorumlusu hakemler, federasyon veya medya değil. Onların zaten niyetlerini biliyoruz. Bu durumun sorumlusu kamuoyunu etkilemeyi bilmeyen, ne zaman konuşup ne zaman susacağı konusunda doğru karar vermeyen ve kafası karışık olan Fenerbahçe yönetimi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ne ezik adamsın lan.

Chemedya dedi ki...

Kimin ne olduğu yaptığı yorumdan da belli ismini gizleyip yazmasından da belli. İbreti alem olsun diye yayınladım bu yorumu.

todor dedi ki...

güzel yazı.
işte bu yazdıklarınız yüzünden de fenerbahçe yönetimi ciddiye alınmıyor. çıkıp gürlüyorlar ama devamlılık yok. ankaragücü maçından sonra herşey süt liman oldu. eee hadi diyelimki bu haftaki maçta saçma sapan hatalar yapıldı, maç sonu çıkıp konuşabilecekler mi? veya çıkıp konuşsalar ciddiye alınacaklar mı ? yok.
ankaragücü maçında belki bunun hazırlığı yapıldı, ama eğer öyleyse bizimkiler yine oltaya geldiler....