Follow @chemedya

23 Aralık 2009 Çarşamba

Bir Doktora Gitmeyi Düşünür müsünüz?


Hizaya Geeeel!
Ne Oldu Büyük Mustafa
Bravo Denizli
FENERasyon
Denizli Bitmiş!..
İntihar Sistemi
Yıldırım, Alex'in Açıklamarını Okumalı
Galatasaray Lider, Beşiktaş Şampiyon

Yazarın son 1 ayda yazdığı yazılardan bazılarının başlıkları. Kendisiyle mailleşmiştim geçtiğimiz ay içinde. Güçlü bir kalemi olduğunu ve neden bir gazeteci gibi değil de bir holigan gibi yazıyorsunuz diye sormuştum.Etik olarak özel mailleşmemizi burada yazmam doğru değil ama uzun yazısının arasında satır arasında şu cümleleri kurmuştu. Noktasına virgülüne dokunmuyorum:
Benim derdim Beşiktaş ya da Fenerbahçe değil çifte standartı artık standart haline getiren Fenerbahçe ya da Galatasaray kalemşörleri ve yağdanlıklarıdır.. Gerçekten kimin ne yaptığını merak ediyorsan Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra benim tek satır hakem yazmadığımı göreceksin. Oysa o gün hakem iki büyük hata yapmıştı Beşiktaş aleyhine ama bana göre bunlar sadece hataydı.

Bahsettiğim spor yazarı Turgay Demir. Gerçekten de ya ciddi bir Fenerbahçe paranoyası yaşıyor ya da yaşamını Beşiktaşlı 3-5 fanatiğe yaranmaya adamış. Fenerbahçe kalemşörleri ve yağdanlıklarının yaptığını iddia ettiği şeyi kendisi yapıyor. Fenerbahçe lehine her yapılan hatada güzellemeler yazıp Fenerasyon masalları uydururken Beşiktaş-Bursaspor maçında hakemin Beşiktaş'ı kurtarmak için herşeyi yapmasına tek satır bile yer vermiyor. Fenerbahçe lehine bir hata yapıldığı zaman bunu "Fenerasyona" bağlıyor. Galatasaray lehine yapılanca hakem hatası olarak görüyor, Beşiktaş lehine yapılınca görmüyor bile.

Hadi Fenerbahçe'yi sevmiyor ve içten içe düşmanlık besliyor. Bu ülkenin en büyük teknik adamlarından biri olan Mustafa Denizli'ye de yukarıdaki başlıklarda görüldüğü gibi pekte sıcak bakmıyor Turgay Demir. Hatta bakın son yazılarından birinde ne demiş:
Trabzon, Fenerbahçe ve ManU'ya karşı benim tezlerimi haklı çıkaran kadrolar yaptın, üç galibiyet aldın, altı gol attın, hiç yemedin. Peki hangi mantıkla döndün o yoldan? Allah aşkına rahat mı battı!?

Turgay Demir yeri geliyor Hıncal Uluç vari müthiş bir komplo teorisyeni oluyor, yeri geliyor Mustafa Denizli'yi kendi verdiği fikirlere uymadığı için azarlayan futbol uleması oluyor. Sahi siz nesiniz Sayın Turgay Demir? Bir doktora görünmeyi düşünür müsünüz?

Not: Bu yazıyı yazmayacaktım ancak bu konuda çok mail geldi. Özellikle Ahmet Bedri Koyun ağabeyime teşekkür ederim.

3 yorum:

mozlu dedi ki...

beşitaş maçındaki penaltı pozisyonu sırasında ülkenin yarısı tualet molası vermişti galiba.. trabzon macında ise hepsi altını bağlamış olsa gerek...

todor dedi ki...

Bu adamcağıza Allah acil şifalar versin. Bir kaç defa yazılarını (!) okuma şanssızlığına eriştim, cidden göz ardı edilebilecek kadar küçük bir zekası ve göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir Fenerbahçe kompleksi var. Fenerbahçe'ye sallayarak yazılarını okunabilir kılmak isteyen ezik bir yaşam formu, zaten ben de başlıkta takımımın adı geçiyor diye okumuştum, bir daha da okumam bu palyaçoyu....

ben buradayim dedi ki...

Bu adam hiçbir şeyi haketmiyor. Hele bu blogda olmayı hiç haketmiyor.

Yukarıdaki bu adama kesinlikle kıyak filan da geçmeyecek ve şifa filan şansı da yok. Böyle debelenip duracak ölene kadar.

Neyse, şimdi haketmeyen E.T. hakkında da bir değerlendirme lütfen!