Follow @chemedya

5 Kasım 2009 Perşembe

Spor Aşkı (mı)?


NTV'de Burcu Esmersoy ve Ercan Taner'in birlikte sunduğu yeni bir program başladı. Programın adı spor aşkı. Ercan Taner gazeteci bir babanın gerçektende sporsever olan oğlu. Spor tarihini çok iyi bilir ve geçmişteki spor olaylarını çok ince ayrıntısıyla hatırlar. Gerçek bir sporseverdir. Burcu Esmersoy'da kendini sürekli geliştirmeye çalışmasıyla gayet başarılı bulduğum bir spiker. Spikerliğe ilk başladığında tuttuğu takımı mimikleriyle ve yaptığı saçma sapan yorumlarla çok belli ediyordu. Ancak bu konuda eksikliğinin farkına vararak iyi bir spiker oldu.

Programda sürekli konuk olarak ise Kaan Kural ve Sergen Yalçın var. Kaan Kural'ın NBA aşkını biliyorum da spor aşkının ne alaka olduğunu pek anlayamadım. Bence sempatik bir tipi olmasa bu kadar NBA bilgisine rağmen bu kadar ünlü olamazdı. Sergen Yalçın ise programın bombası. Söylediği her sözle benim burada ne işim var diyor. Madem entellektüel bir spor programı yapıyorsunuz bu programa en son konuk edilecek insan Sergen Yalçındır. Sergen Yalçın bu ülkede şike dosyalarıyla mahkemelere düşmedi mi? Mafya babalarıyla beraber ismi emniyet raporlarında yer almadı mı? Şu meşhur Beşiktaş-Galatasaray maçında 4'e 3 atak yaparken Beşiktaş bir anda frene basıp dönen Sergen değil miydi?

Sergen'in NTV'de olması bile tartışılması gereken bir olay. Geçmişi şaibelerle dolu bir insan ülkenin en saygın kanallarından birinde yorumculuk yapıyor. İletişimin bu kadar yaygın olduğu bir ortamda bir çocuk google'da Sergen yazsa karşısına şike dosyaları ve Bursasporluların Sergen'e öfkesi gelecek.

Porgramın konukları Bahri Tanrıkulu, Semih Saygıner, İpek Şenoğlu ve Azize Tanrıkulu'ydu. Ülkemizin en iyi bayan teniscisi olan İpek Şenoğlu herhalde program boyunca neye uğradığını şaşırdı. Sergen spor aşkını İpek Şenoğlu'nun tenisi övücü sözlerine muhalefet ederek gösterdi. İpek Şenoğlu bir ara çıldıracak gibi olduysa da tartışma devam etti. İsmi spor aşkı olan program ve sporun ne olduğunun bile farkında olmayan bir adam. Pek uyuşmamış.

1 yorum:

GÜRAY İŞDAŞ dedi ki...

Çok doğru yazmışsınız.Sergen fikir tartışması sırasında bir ara tamamı ile kendini kaybedip İpek Şenoğlu'na ''düello edersek siz zararlı çıkarsınız''diyordu.Allah akıl fikir versin demekten başka bir şey söyleyemiyorum.Çünkü medyamız(kendisini en ciddi kurum diye niteleyen bile)bunları devamlı baştacı edecekleri için,benim başka umudum kalmadı...