Follow @chemedya

27 Ekim 2009 Salı

Toroğlu mu Yönetiyor?


Çok merak ediyorum bu işin nasıl olduğunu.
Pazar akşamı Erman Toroğlu hedef gösteriyor.
2 gün sonra söylediği şey oluyor.
Daha önce Emre hakkındaki isteği gerçekleşmişti Toroğlu'nun.
Pazar günü karşılaşma öncesi olan olayları izledikten sonra da infazı yine Toroğlu kesti.

Bilica'yı sevkedecekler ceza kuruluna dedi. 48 saat dolmadan Bilica ceza kurulunda.

O zaman hakemler, gözlemciler, pfdk, tahkim kurulu ne işe yarıyor? İnfazı nasılsa Toroğlu kesiyor.Bıraksınlar pazar günü Erman Toroğlu görüntüleri izlesin. Kime ne ceza veriyorsa kararını versin. O sıralar hangi camiayla yakınsa eyyamını da yapsın.

Eyyamcı Toroğlu 2-3 kamerayla görüntülenen Hakan Balta'nın ve Nonda'nın tribünlere yaptığı kol haraketlerine tek bir yorum dahi yapmadı. Düşünsenize bu hareketleri Fenerbahçeli bir futbolcunun yaptığını? Ne derdi Toroğlu? Lisansını bile yırtabilirdi.

İşte Türk futbolunun hali. Manipülasyonlar, taraflı yorumlar, taraflı yorumcular, mantıksız sözler ve maalesef iradeyi elinde tutamayan bir federasyon. Türk futbolu bir adım ileri gidemez bu manzarayla. Öncelikle medyayı temizlememiz lazım sonra Türk futbolundaki Ulusoy kalıntılarını.

2 yorum:

todor dedi ki...

galiba haklısınız. sanırım toroğlu-büyüka ikilisi futbolu yönetiyorlar. toroğlu'nun pazar günü maç bittikten 1,5-2 saat boyunca hedef göstermesi ve sonucunda bilica'nın pfdk ya sevk edileceği dedikoduları, iş arayan teknik direktörlerin kendilerini pazarlamak için lig tv de yorumculuk yapması, 3-4 sezondur 4 büyüklerin kendi aralarında yapacakların tarihlerindeki garip tesadüfler ve daha bir çok örnek.

Chemedya dedi ki...

Hasan Ali Atasoy'un bu konuda güzel bir yorumu var. Hıncal Uluç ve medyasına kardinallik, Şansal Büyüka ve medyasına ise patrikhane der. Gerçekten de Türk medyası bu iki isim tarafından yönetilir maalesef ki.