Follow @chemedya

27 Ekim 2009 Salı

Şimdi mi aklınıza geldi?







Meğer medyamız şiddetten nefret edermiş,
Meğer medyamız etik değerlere çok bağlıymış,
Meğer medyamız çok hassasmış,
Keita'ya atılan plastik bardak bile onları ne kadar da üzmüş
Maç tekrarlanmalıymış,
Hatta biraz cesaret bulsalar Fenerbahçe küme düşürülmeli diyenler bile çıkabilir.
Geçen sene, ondan önceki sene, daha önceki sene Ali Sami Yen'de olanlar onları hiç bu kadar etkilememişti. Ne vardı ki 3-5 koltuk atıldıysa. 3-5 koltukla plastik bardağı bir mi tutacaklardı?
Denizli'de Fenerbahçe'den şampiyonluk çalınmış. Ne var ki? Bu ülkede Galatasaray'a yapılmadığı müddetçe her şey mübahtır.

Neyse konuştukça sinirleniyorum. Sadece resimler koyacağım bu yazının altına ve üstüne. Onlara bakın yeter.

2 yorum:

bülent dedi ki...

%100 futbolda Keita'nın yaptığı şov ayan beyan gösterildi.
Vatandaşın gözüme geldi diye şov yapıp tüm sahayı turladığı pet şişe(bu arada sahaya atılan maddelere karşı olduğumu belirteyim) bırakın Keita'nın gözüne gelmesini vücuduna bile isabet etmediği ekranda net bir şekilde gösteriyor.
Tabii bu ülke vatandaşları gördüğünden çok inanmak istediğini gerçek kabul ettiği için(bakınız:Anelka'nın Konya kalecisine faul yaptığı pozisyona hala eliyle gol attı denilmesi)Keita'ya isabet etmeyen pet şişe yıllarca destan gibi anlatıla geleceğine şüphe yok.

Birde hakeme atılan madde yüzünden maçın iptal edilmesini ve Fenerbahçe'nin hükmen yenilmesini isteyen hakem hocasına; Eyy dürüst şerefli hakem hocası aynı sen Diyarbakır'da sahaya atılan ses bombası, çakı, kaya parçaları için ne söyledin diye sormazlar mı?

todor dedi ki...

kim tarafından atılmış olursa atılsın onaylamak mümkün değil, madde atılması ne kadar yanlışsa, berbat bir oyun oynayan, arka arkaya 3 top yapamayan bir takımın yenilgisini bunlara bağlamak ve bir şekilde gündemi değiştirmek te o kadar yanlış....