Follow @chemedya

4 Eylül 2009 Cuma

"Piç Kurusu" Polemiği


Geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe- Manisaspor karşılaşmasında Emre'nin rakibine "piç kurusu" dediği iddia edilmiş ve Emre'ye PFDk tarafından 3 maç ceza verilmişti. Emre'yi pek sevmediği daha önceki yayınlarından çok açık olan İnternethaber isimli internet sitesi de akıllarınca bir cinlik yapmışlar ve haberi piç kurusuna 3 maç ceza diye vermişler.

Normalde ilk bakışta Emre'nin söylediği söze 3 maç ceza gibi algılanabilir başlık. Ancak haberi biraz Türkçe bilgisi olan bir insan okuduğu zaman "Piç kurusu" sözünün Emre için söylediği kolayca anlaşılır.Blogumda daha önce Türk spor medyasının seviye düşüklüğünden defalarca söz etmiştim. Ancak böylesine ilk kez tanık oluyorum.

İnternethaber sitesi tepkiler üzerine başlıını değiştirdi. Ancak mesajı verdiler bir kere. Şimdi onlar Galatasaraylıların ve Beşiktaşlıların kahkahalarıyla beraber kahramanları oldular. Fenerbahçelilerin nefretlerini belirtmek üzere siteye girmeleriyle de büyük hit kazandılar. Kendilerini tebrik ederim. Spor medyasının iğrençliğini bize tekrar hatırlattılar. Ucuzluğun yeni adresi oldular.

Hiç yorum yok: