Follow @chemedya

27 Ağustos 2009 Perşembe

Mustafa Sarp Şimdi mi Aklınıza Geldi?

Mustafa Sarp Milli takıma çağrılacakmış. Kesinleşmiş bu durum. Hürriyet Gazetesi'nin haberi. Nereden biliyorlar diyebilirsiniz. Muhtemelen Mustafa Sarp'ın pasaportunun ve vizelerinin hazırlanması istendi Galatasaray kulübünden, Milli Takım'ın teknik heyeti tarafından. Buraya kadar çok hoş.

Yalnız benim kafama birşey takılıyor. Mustafa Sarp 30'lu yaşlara yaklaşan bir futbolcu. Yıllardır 1.ligde başarıyla oynuyor. Ancak hiçbir zaman Milli Takım için düşünülmemişti. Galatasaray'da oynadığı futbolda Bursaspor'da oynadığı oyundan çokta üstün bir futbol değil. Hatta aynı düzeyde bir futbol. Ne oldu da Mustafa Sarp birden bire Milli Takım'a çağrılmaya karar verildi? Ya da tam tersinden soralım. Bursaspor'da oynarken neden hiç çağrılmadı?

Milli Takım teknik heyetinin yaptığı ilk ilginçlik değil bu. Daha önce de Volkan Yaman daha önce hiç Milli olmamasına rağmen Galatasaray'a geldiğinin ertesi günü Milli Takım'a çağrılmıştı. Gökhan Gönül ise şükür ki daha yeni farkedildi. Sonra da bu Milli Takım'ın başarılı olmasını bekliyoruz. Önce forma kontenjanına göre değil hakedene Milli formayı verelim. Sonra sürekli başarılar bekleyelim. Aksi takdirde Milli Takım iki ileri bir geri gider gelir.

Hiç yorum yok: