Follow @chemedya

16 Ağustos 2009 Pazar

Galatasaray mı iyiydi? Denizlispor mu kötüydü?

Yazımın başlığını gören Galatasaraylılar hemen cellalenecek şimdi. Adamları eze eze yendik falan filan. "Hem sanane" diyenlerde çıkabilir. 4 tane atmış takımın analizi mi yapılır? Ben yaparım. Çünkü geçen hafta Fenerbahçe Denizlispor'u deplasmanda çok rahat geçerken bir çok yorumcu 2-0'a aldanmayın Denizlispor kötüydü Fenerbahçe iyi değildi dedi.



Şimdi rakip yine Denizlispor ve Galatasaray'ın ne kadar harika olduğu konuşulacak. 2 penaltı golü 1 tesadüfen Baros'a çarpan ve giren bir gol bir tane de kendi kalesine atılmış bir gol. Maçın tek organize golünü atan takım Denizlispor. Hadi bakalım. Denizlispor kötü diye kazandı Galatasaray...

Hoşunuza gitmedi değil mi sevgili Galatasaraylı arkadaşlar. İşte bizim de yıllardır hoşumuza gitmeyen şey bu. Daum'un 2. senesinde Sakaryaspor'a 6 attığı bir maçın ardından buldular garibanı diye başlık atmıştı Sabah gazetesi. Yani Fenerbahçe yıllardır iyi oynasa da kötü oynasa da hep rakipler kötüdür diye kazanmıştır. Yarın Sivas maçını da kazanırsa Sivas'ın ne kadar kötü olduğu konuşulacak. Biz alıştık. Siz Galatasaraylılara da bu duyguyu bu gariban blog'tan da olsa tattırmak istedim.

Hiç yorum yok: