Follow @chemedya

17 Ağustos 2009 Pazartesi

Erman Toroğlu'nun kötü niyetli yorumları

Yıllardır lig tv abonesiyim. Maraton'u da mecburende olsa izliyorum. Pek hoşlandığım söylenemez ama maçları onlar veriyorlar. Maraton'u izlerken onlardan tek beklediğimiz şey tarafsızlıkları. Ancak bu beklentilerimizi bir türlü bulamıyorum.


Fenerbahçe-Sivasspor maçındaki hakem yorumları da maalesef Lig tv hakkındaki olumsuz düşüncelerimizi pekiştirdi. Fenerbahçe'nin attığı gol gerçekten de ofsayttı. Bu konuda hiç ama hiç itirazımız yok. Ancak Fenerbahçe'nin verilmeyen iki de penaltı pozisyonu vardı.

Bunlardan birincisi biraz daha tartışmalıydı. Roberto Carlos topa vuruyor ve Sivassporlular elle karşılıyordu. Penaltı verilebilirdi de verilmeye de bilirdi. Bu pozisyonu göstermelerine rağmen hiç konuşmadılar bile. Oysa karşılaşmada bu pozisyona itiraz etmişti Fenerbahçeli futbolcular ve tribünleri.



İkinci poziyonda ise sol taraftan yapılan bir ortaya Deivid kafayı vurmak üzereyken arkadan kendisini iten Hayrettin'in yaptığı haraket kutuplarda bile penaltı verilecek bir pozisyondu. Ancak geçmiş yıllarda başka takımlar bu poziyonlara maruz kaldığında havaya çıkan oyuncuya en ufak bir temas penaltı değerlendirmesi yapan Toroğlu bu açık penaltıya penaltı demeyerek taraflı ve takımına göre yorum yaptığını göstermiş oldu bize. Şansal Büyüka'da konu Fenerbahçe olunca yine geçiştirdi. Yılların kini sürüyor yani.

Sayın Toroğlu insanları aptal sanmaktan vazgeçin lütfen.

Hiç yorum yok: