Follow @chemedya

7 Ağustos 2009 Cuma

Denizlispor-Fenerbahçe maçı ve karmaşık duygular

Denizlispor ve Fenerbahçe arasında bundan 3 sezon önce oynanan lig karşılaşması belki de Türk Spor tarihinin en ilginç maçlarından biriydi. Bu maçtan önce Fenerbahçelilere bilet konusunda çıkarılan zorluklar, maçın her 5 dakikada bir konfetiler atılarak durdurulması, Denizlispor'un oynadığı insan üstü futbol ve yaşanan bir çok olumsuzluk Fenerbahçeliler tarafından hala unutulmadı.




Ali İpek'te o maçta yaşanan oyunların bilincinde ve geçtiğimiz günlerde ilginç bir açıklama yaptı. O amçın hala unutulmadığını söyleyen Ali İpek bu maçın ilk hafta olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu söyledi. Ligin son haftalarında olsa çok zor durumda kalacaklarını söyleyen İpek bir nevi o gün yapılanları kabullenmiş oldu.





Fenerbahçeliler ise olaya farklı açılardan bakıyor. Daum'un o gün görevi bırakmasına gönderme yapılarak Denizli maçının ilk hafta olmasının ilginç bir tesadüf olduğunu vurguluyorlar. Bu maça Fenerbahçe taraftarı ve futbolcularının yanı sıra Daum'un da özel bir motivasyonla hazırlanacağını düşünüyoruz ve Pazar günü 21.45'te oynanacak bu maçı sabırsızlıkla ve karmışık duygularla bekliyoruz.

Hiç yorum yok: