Follow @chemedya

21 Ağustos 2009 Cuma

Bize ne sizin şişme kadınınızdan?

Erman Toroğlu ve Hıncal Uluç arasında yıllardır süren polemik devam ediyor. Etsin etmesine de seviye yerlerde. Biri Sabah'ın diğeri Hürriyet'in yazarı. Türkiye'nin 2 büyük gazetesinin yani. Erman Toroğlu içerik olarak haklı olduğu bir yazı yazıyor. Hıncal Uluç'un bir dönem köşesinde yer bile açtığı Ünal Özüak'ın şirketinin yaptığı suni çimleri savunması etik olarak gerçekten de yanlış. Gazeteciler böyle ilişkileri ve içinde menfaat barındıran olaylar için köşelerini kullanmamalılar.


Buraya kadar tamam da şu ulup işini halledemedik.Yahu Erman Toroğlu ve Hıncal Uluç bize ne sizin aranızdaki çekişmeden? Bize ne sizin hangi şişme kadınla neler yaptığınızdan?
Toroğlu her zamanki uslüp bozukluğuyla şöyle diyor: Büyüklüğü değil işlevi önemli. Orta boy, küçük boy, büyük boy farketmez. Suni çimde futbol oynamak şişme kadınla sevişmeye benzer.

Kazma Erman

Hıncal Uluç bir kaç gün geçmeden Kazma Erman başlığıyla bir yanıt yazıyor. Uslüp yine felaket. erman'ın şişme kadınlardan ne kadar iyi anladığından bahsediyor. Bu yazıları 13-14 yaşlarında çocuklar da okuyor, yaşlı başlı insanlar da okuyor. Bu iki yazar telefonda ya da yüzyüze bile söyleyemeyecekleri şeyleri köşelerinde yazıyorlar. Okumayalım diyoruz ama gazetelerin manşetlerini süslüyor. Okumak zorunda kalıyoruz. Hadi Erman Toroğlu uslüp fakiri. Size ne oluyor sayın medya duayeni Hıncal Uluç?

Hiç yorum yok: